← Terug naar "Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november
2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de erkenning geschorst,
gegeven aan de certificeringsinstel G-006 "Generische autocontrolegids
voor pluimveeslachthuis en -uitsnijderij en inrichtingen di(...)"
Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de erkenning geschorst, gegeven aan de certificeringsinstel G-006 "Generische autocontrolegids voor pluimveeslachthuis en -uitsnijderij en inrichtingen di(...) | Organismes certificateurs agréés En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité dans la chaîne alimentaire, est suspendu l'agrément délivré à l'organisme G-006 « Guide générique autocontrôle pour abattoirs et ateliers de découpe de volailles et établiss(...) |
---|---|
FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN | AGENCE FEDERALE POUR LA SECURITE DE LA CHAINE ALIMENTAIRE |
Erkende certificeringsinstellingen | Organismes certificateurs agréés |
Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 | En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif |
betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de | à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité |
voedselketen is de erkenning geschorst, gegeven aan de | dans la chaîne alimentaire, est suspendu l'agrément délivré à |
certificeringsinstelling Lloyd's Register EMEA, Jan Van Gentstraat 7, | l'organisme certificateur Lloyd's Register EMEA, Jan Van Gentstraat 7, |
bus 202, 2000 Antwerpen, Tel. 32 3 212 16 40 - erkenningsnummer CI-009 | bus 202, 2000 Antwerpen, Tel. 32 3 212 16 40 - n° d'agrément CI-009, |
(Belgische Staatsblad van 22 oktober 2019), in het kader van de | (Moniteur belge du 22 octobre 2019), dans le cadre de la validation |
validatie van autocontrolesystemen op basis van de gidsen : | des systèmes d'autocontrôle basés sur les guides : |
G-006 "Generische autocontrolegids voor pluimveeslachthuis en | G-006 « Guide générique autocontrôle pour abattoirs et ateliers de |
-uitsnijderij en inrichtingen die gehakt vlees, vleesbereidingen, | découpe de volailles et établissements de production de viande hachée, |
separatorvlees op basis van pluimveevlees produceren" | préparations de viande et viande séparée mécaniquement à base de |
G-018 "Generische autocontrolegids voor slachthuizen, uitsnijderijen | volaille » G-018 « Guide générique d'autocontrôle pour abattoirs, ateliers de |
en inrichtingen voor de vervaardiging van gehakt vlees, | découpe et établissements de production de viande hachée, de |
vleesbereidingen en separatorvlees van als landbouwhuisdier gehouden | préparations de viande et de viandes séparées mécaniquement d'ongulés |
hoefdieren". | domestiques ». |