← Terug naar "Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november
2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling
TÜV NORD INTEGRA bvba, Statiest G-044 "Generieke autocontrolegids voor de B2C-sectoren, praktijkhandboek incl. : -
Module A(...)"
Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling TÜV NORD INTEGRA bvba, Statiest G-044 "Generieke autocontrolegids voor de B2C-sectoren, praktijkhandboek incl. : - Module A(...) | Organismes certificateurs agréés En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 14 décembre 2017 inclus, l G-044 « Guide d'autocontrôle générique pour le secteur B2C, manuel pratique incl. : - Module AT (...) |
---|---|
FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN | AGENCE FEDERALE POUR LA SECURITE DE LA CHAINE ALIMENTAIRE |
Erkende certificeringsinstellingen | Organismes certificateurs agréés |
Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 | En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif |
betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de | à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité |
dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 14 décembre 2017 | |
voedselketen is de certificeringsinstelling TÜV NORD INTEGRA bvba, | inclus, l'organisme certificateur TÜV NORD INTEGRA bvba, Statiestraat |
Statiestraat 164, 2600 Berchem, Tel. 32-(0)3.287.37.60 - | 164, 2600 Berchem, Tel. 32-(0)3.287.37.60 - n° d'agrément CI-001, dans |
erkenningsnummer CI-001 tot en met 14 december 2017 erkend in het | |
kader van de validatie van autocontrolesystemen op basis van de gids : | le cadre de la validation des systèmes d'autocontrôle basé sur le guide : |
G-044 "Generieke autocontrolegids voor de B2C-sectoren, | G-044 « Guide d'autocontrôle générique pour le secteur B2C, manuel |
praktijkhandboek incl. : | pratique incl. : |
- Module AT - Ambulante en tijdelijke verkoop; | - Module AT - Vente ambulante et temporaire; |
- Module CP - Consumptie ter plaatse : ontkoppelde bereiding, | - Module CP - Consommation sur place : production en liaison, service |
bediening op afdelingen en buffetten; | dans les unités et buffets; |
- Module DA - Dierlijke bijproducten; | - Module DA - Sous-produits animaux; |
- Module FR - Gefrituurde gerechten; | - Module FR - Préparations frites |
- Module BM - Melkkeukens; | - Module BM - Biberonneries; |
- Module PT - Pita; | - Module PT - Pita; |
- Module SA - Productie van belegde broodjes; | - Module SA - Production de sandwichs garnis; |
- Module GI - Softijs en consumptie-ijs; | - Module GI - Glace à l'italienne et glace de consommation; |
- Module TD - Tapinstallaties; | - Module TD - Installation de débit; |
- Module NF - Verkoop van non-food | - Module NF - Vente de non-food; |
- Module VE - Vers vlees, vleesbereidingen en vleesproducten" | - Module VE - Viande fraîche, préparations de viande et produits de |
viande. » . |