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2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling
Vinçotte NV - Jan Olieslagersla G-044 "Generieke autocontrolegids voor de B2C-sectoren, praktijkhandboek incl.
: - Module A(...)"
Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling Vinçotte NV - Jan Olieslagersla G-044 "Generieke autocontrolegids voor de B2C-sectoren, praktijkhandboek incl. : - Module A(...) | Organismes certificateurs agréés En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 14 décembre 2017 inclus, l G-044 « Guide générique d'autocontrôle pour les secteurs B2C, manuel pratique incl. : - Module A(...) |
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FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN | AGENCE FEDERALE POUR LA SECURITE DE LA CHAINE ALIMENTAIRE |
Erkende certificeringsinstellingen | Organismes certificateurs agréés |
Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 | En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif |
betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de | à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité |
dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 14 décembre 2017 | |
voedselketen is de certificeringsinstelling Vinçotte NV - Jan | inclus, l'organisme certificateur Vinçotte NV - Jan Olieslagerslaan 35 |
Olieslagerslaan 35 - 1800 Vilvoorde - Tel. (32) (0) 2 674 57 11 - | - 1800 Vilvoorde - Tél. (32) (0) 2 674 57 11 - n° d'agrément CI-002, |
erkenningsnummer CI-002 tot en met 14 december 2017 erkend in het | |
kader van de validatie van autocontrolesystemen op basis van de gids : | dans le cadre de la validation des systèmes d'autocontrôle basés sur du guide : |
G-044 "Generieke autocontrolegids voor de B2C-sectoren, | G-044 « Guide générique d'autocontrôle pour les secteurs B2C, manuel |
praktijkhandboek incl. : | pratique incl. : |
- Module AT - Ambulante en tijdelijke verkoop; | - Module AT - Vente ambulante et temporaire; |
- Module BP - Brood, banket en chocolade; | - Module BP - Pain, pâtisserie et chocolat; |
- Module CP - Consumptie ter plaatse : ontkoppelde bereiding, | - Module CP - Consommation sur place : production en liaison, service |
bediening op afdelingen en buffetten; | dans les unités et buffets; |
- Module DA - Dierlijke bijproducten; | - Module DA - Sous-produits animaux |
- Module FR - Gefrituurde gerechten; | - Module FR - Préparations frites; |
- Module BM - Melkkeukens; | - Module BM - Biberonneries; |
- Module PT - Pita; | - Module PT - Pita; |
- Module SA - Productie van belegde broodjes; | - Module SA - Production de sandwichs garnis; |
- Module GI - Softijs en consumptie-ijs; | - Module GI - Glace à l'italienne et glace de consommation; |
- Module TD - Tapinstallaties; | - Module TD - Installation de débit; |
- Module NF - Verkoop van non-food; | - Module NF - Vente de non-food; |
- Module VE - Vers vlees, vleesbereidingen en vleesproducten." | - Module VE - Viande fraîche, préparations de viande et produits de |
viande. » |