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2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling
SGS Belgium N.V., Noorderlaan 8 G-044 "Generieke autocontrolegids voor de B2C-sectoren, praktijkhandboek incl. : -
Module A(...)"
| Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling SGS Belgium N.V., Noorderlaan 8 G-044 "Generieke autocontrolegids voor de B2C-sectoren, praktijkhandboek incl. : - Module A(...) | Organismes certificateurs agréés En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 5 février 2018 inclus, l'o G-044 « Guide générique d'autocontrôle pour les secteurs B2C, manuel pratique incl. : - Module A(...) |
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| FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN | AGENCE FEDERALE POUR LA SECURITE DE LA CHAINE ALIMENTAIRE |
| Erkende certificeringsinstellingen | Organismes certificateurs agréés |
| Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 | En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif |
| à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité | |
| betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de | dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 5 février 2018 inclus, |
| voedselketen is de certificeringsinstelling SGS Belgium N.V., | l'organisme certificateur SGS Belgium N.V., Noorderlaan 87, 2030 |
| Noorderlaan 87, 2030 Antwerpen, Tel. 32 3 545 48 48 - erkenningsnummer | Antwerpen, Tel. 32 3 545 48 48 - n° d'agrément CI-003, dans le cadre |
| CI-003 tot en met 5 februari 2018 erkend in het kader van de validatie | |
| van autocontrolesystemen op basis van de gids : | de la validation des systèmes d'autocontrôle basé sur le guide : |
| G-044 "Generieke autocontrolegids voor de B2C-sectoren, | G-044 « Guide générique d'autocontrôle pour les secteurs B2C, manuel |
| praktijkhandboek incl. : | pratique incl. : |
| - Module AT - Ambulante en tijdelijke verkoop; | - Module AT - Vente ambulante et temporaire; |
| - Module BP - Brood, banket en chocolade; | - Module BP - Pain, pâtisserie et chocolat; |
| - Module CP - Consumptie ter plaatse : ontkoppelde bereiding, | - Module CP - Consommation sur place : production en liaison, service |
| bediening op afdelingen en buffetten; | dans les unités et buffets; |
| - Module DA - Dierlijke bijproducten; | - Module DA - Sous-produits animaux; |
| - Module FR - Gefrituurde gerechten; | - Module FR - Préparations frites; |
| - Module BM - Melkkeukens; | - Module BM - Biberonneries; |
| - Module PT - Pita; | - Module PT - Pita; |
| - Module SA - Productie van belegde broodjes; | - Module SA - Production de sandwichs garnis; |
| - Module ZL - Productie van zuivelproducten; | - Module ZL - Production de produits laitiers; |
| - Module GI - Softijs en consumptie-ijs; | - Module GI - Glace à l'italienne et glace de consommation; |
| - Module TD - Tapinstallaties; | - Module TD - Installation de débit; |
| - Module NF - Verkoop van non-food | - Module NF - Vente de non-food; |
| - Module VE - Vers vlees, vleesbereidingen en vleesproducten." | - Module VE - Viande fraîche, préparations de viande et produits de |
| viande. » | |