← Terug naar "Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november
2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling
Quality Control c.v., Laarbeekl G-003 "Gids voor de autocontrole in de slagerij" G-007 "Gids voor de
invoering va(...)"
Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling Quality Control c.v., Laarbeekl G-003 "Gids voor de autocontrole in de slagerij" G-007 "Gids voor de invoering va(...) | Organismes certificateurs agréés En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 19 novembre 2018 inclus, l G-003 « Guide d'autocontrole en boucherie » G-007 « Guide pour l'instauration d'un système d'aut(...) |
---|---|
FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN | AGENCE FEDERALE POUR LA SECURITE DE LA CHAINE ALIMENTAIRE |
Erkende certificeringsinstellingen | Organismes certificateurs agréés |
Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 | En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif |
betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de | à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité |
dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 19 novembre 2018 | |
voedselketen is de certificeringsinstelling Quality Control c.v., | inclus, l'organisme certificateur Quality Control c.v., Laarbeeklaan |
Laarbeeklaan 79 bus 7, 1731 Zellik, Tel. 32-(0) 2/466 30 21 - | 79 bus 7, 1731 Zellik, Tel. 32-(0)2/466 30 21 - n° d'agrément CI-016, |
erkenningsnummer CI-016 tot en met 19 november 2018 erkend in het | |
kader van de validatie van autocontrolesystemen op basis van de gids : | dans le cadre de la validation des systèmes d'autocontrôle basé sur le |
G-003 "Gids voor de autocontrole in de slagerij" | guide : G-003 « Guide d'autocontrole en boucherie » |
G-007 "Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem voor de | G-007 « Guide pour l'instauration d'un système d'autocontrôle pour le |
detailhandel in voedingswaren" | commerce de détail en alimentation » |
G-023 "Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem in de Horeca | G-023 « Guide pour l'instauration d'un système d'autocontrôle dans le |
sector" | secteur Horeca » |
G-039 "Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem voor de | G-039 « Guide pour l'instauration d'un système d'autocontrôle pour |
groothandel in voedingswaren" | lecommerce de gros en alimentation » |