← Terug naar "Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november
2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling
Quality Control c.v., Laarbeekl G-003 "Gids voor de autocontrole in de slagerij" G-007 "Gids voor de
invoering va(...)"
| Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling Quality Control c.v., Laarbeekl G-003 "Gids voor de autocontrole in de slagerij" G-007 "Gids voor de invoering va(...) | Organismes certificateurs agréés En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 19 novembre 2018 inclus, l G-003 « Guide d'autocontrole en boucherie » G-007 « Guide pour l'instauration d'un système d'aut(...) |
|---|---|
| FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN | AGENCE FEDERALE POUR LA SECURITE DE LA CHAINE ALIMENTAIRE |
| Erkende certificeringsinstellingen | Organismes certificateurs agréés |
| Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 | En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif |
| betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de | à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité |
| dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 19 novembre 2018 | |
| voedselketen is de certificeringsinstelling Quality Control c.v., | inclus, l'organisme certificateur Quality Control c.v., Laarbeeklaan |
| Laarbeeklaan 79 bus 7, 1731 Zellik, Tel. 32-(0) 2/466 30 21 - | 79 bus 7, 1731 Zellik, Tel. 32-(0)2/466 30 21 - n° d'agrément CI-016, |
| erkenningsnummer CI-016 tot en met 19 november 2018 erkend in het | |
| kader van de validatie van autocontrolesystemen op basis van de gids : | dans le cadre de la validation des systèmes d'autocontrôle basé sur le |
| G-003 "Gids voor de autocontrole in de slagerij" | guide : G-003 « Guide d'autocontrole en boucherie » |
| G-007 "Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem voor de | G-007 « Guide pour l'instauration d'un système d'autocontrôle pour le |
| detailhandel in voedingswaren" | commerce de détail en alimentation » |
| G-023 "Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem in de Horeca | G-023 « Guide pour l'instauration d'un système d'autocontrôle dans le |
| sector" | secteur Horeca » |
| G-039 "Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem voor de | G-039 « Guide pour l'instauration d'un système d'autocontrôle pour |
| groothandel in voedingswaren" | lecommerce de gros en alimentation » |