← Terug naar "Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november
2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling
Quality Partner, Rue Hayeneux, G-004
"Autocontrolegids voor de Brouwerijsector" "
| Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling Quality Partner, Rue Hayeneux, G-004 "Autocontrolegids voor de Brouwerijsector" | Organismes certificateurs agréés En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 20 novembre 2015 inclus, l G-004 « Guide d'autocontrole pour le secteur Brassicole » . |
|---|---|
| FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN | AGENCE FEDERALE POUR LA SECURITE DE LA CHAINE ALIMENTAIRE |
| Erkende certificeringsinstellingen | Organismes certificateurs agréés |
| Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 | En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif |
| betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de | à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité |
| dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 20 novembre 2015 | |
| voedselketen is de certificeringsinstelling Quality Partner, Rue | inclus, l'organisme certificateur Quality Partner, Rue Hayeneux, 62, |
| Hayeneux, 62, 4040 Herstal, +32 4 240 75 00 - erkenningsnummer CI-004 | 4040 Herstal, +32 4 240 75 00 - n° d'agrément CI-004, dans le cadre de |
| tot en met 20 november 2015 erkend in het kader van de validatie van | |
| autocontrolesystemen op basis van de gids : | la validation des systèmes d'autocontrôle basé sur le guide : |
| G-004 "Autocontrolegids voor de Brouwerijsector" | G-004 « Guide d'autocontrole pour le secteur Brassicole » . |