Etaamb.openjustice.be
Meertalige weergave van Koninklijk Besluit van --
← Terug naar "Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling Quality Partner, Rue Hayeneux, G-004 "Autocontrolegids voor de Brouwerijsector" "
Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling Quality Partner, Rue Hayeneux, G-004 "Autocontrolegids voor de Brouwerijsector" Organismes certificateurs agréés En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 20 novembre 2015 inclus, l G-004 « Guide d'autocontrole pour le secteur Brassicole » .
FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN AGENCE FEDERALE POUR LA SECURITE DE LA CHAINE ALIMENTAIRE
Erkende certificeringsinstellingen Organismes certificateurs agréés
Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif
betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité
dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 20 novembre 2015
voedselketen is de certificeringsinstelling Quality Partner, Rue inclus, l'organisme certificateur Quality Partner, Rue Hayeneux, 62,
Hayeneux, 62, 4040 Herstal, +32 4 240 75 00 - erkenningsnummer CI-004 4040 Herstal, +32 4 240 75 00 - n° d'agrément CI-004, dans le cadre de
tot en met 20 november 2015 erkend in het kader van de validatie van
autocontrolesystemen op basis van de gids : la validation des systèmes d'autocontrôle basé sur le guide :
G-004 "Autocontrolegids voor de Brouwerijsector" G-004 « Guide d'autocontrole pour le secteur Brassicole » .
^