← Terug naar "Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november
2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling
Quality Control cv, Laarbeeklaa G-023 "Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem in de Horeca sector""
| Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling Quality Control cv, Laarbeeklaa G-023 "Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem in de Horeca sector" | Organismes certificateurs agréés En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 19 novembre 2015 inclus, l G-023 « Guide pour l'instauration d'un système d'autocontrôle dans le secteur Horeca » |
|---|---|
| FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN | AGENCE FEDERALE POUR LA SECURITE DE LA CHAINE ALIMENTAIRE |
| Erkende certificeringsinstellingen | Organismes certificateurs agréés |
| Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 | En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif |
| betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de | à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité |
| dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 19 novembre 2015 | |
| voedselketen is de certificeringsinstelling Quality Control cv, | inclus, l'organisme certificateur Quality Control cv, Laarbeeklaan 79, |
| Laarbeeklaan 79, bus 7, 1731 Zellik, Tel. +32 (0)2 466 30 21 - | bus 7, 1731 Zellik, Tel. +32 (0)2 466 30 21 - n° d'agrément CI-016, |
| erkenningsnummer CI-016 tot en met 19 november 2015 erkend in het | |
| kader van de validatie van autocontrolesystemen op basis van de gids: | dans le cadre de la validation des systèmes d'autocontrôle basé sur le |
| G-023 "Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem in de Horeca | guide : G-023 « Guide pour l'instauration d'un système d'autocontrôle dans le |
| sector" | secteur Horeca » |