← Terug naar "Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november
2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling
TÜV NORD INTEGRA bvba, Statiest G-023 "Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem in de Horeca sector"."
Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling TÜV NORD INTEGRA bvba, Statiest G-023 "Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem in de Horeca sector". | Organismes certificateurs agréés En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 14 décembre 2017 inclus, l G-023 "Guide pour l'instauration d'un système d'autocontrôle dans le secteur Horeca". (...) |
---|---|
FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN | AGENCE FEDERALE POUR LA SECURITE DE LA CHAINE ALIMENTAIRE |
Erkende certificeringsinstellingen | Organismes certificateurs agréés |
Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 | En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif |
betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de | à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité |
dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 14 décembre 2017 | |
voedselketen is de certificeringsinstelling TÜV NORD INTEGRA bvba, | inclus, l'organisme certificateur TÜV NORD INTEGRA bvba, Statiestraat |
Statiestraat 164, 2600 Berchem, tel. : 32-(0)3.287.37.60 - | 164, 2600 Berchem, tél. : 32-(0)3.287.37.60 - n° d'agrément CI-001, |
erkenningsnummer CI-001 tot en met 14 december 2017 erkend in het | |
kader van de validatie van autocontrolesystemen op basis van de gids : | dans le cadre de la validation des systèmes d'autocontrôle basé sur le |
G-023 "Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem in de Horeca | guide : G-023 "Guide pour l'instauration d'un système d'autocontrôle dans le |
sector". | secteur Horeca". |