Etaamb.openjustice.be
Meertalige weergave van Koninklijk Besluit van --
← Terug naar "Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling TÜV NORD INTEGRA bvba, Statiest G-023 "Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem in de Horeca sector"."
Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling TÜV NORD INTEGRA bvba, Statiest G-023 "Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem in de Horeca sector". Organismes certificateurs agréés En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 14 décembre 2017 inclus, l G-023 "Guide pour l'instauration d'un système d'autocontrôle dans le secteur Horeca". (...)
FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN AGENCE FEDERALE POUR LA SECURITE DE LA CHAINE ALIMENTAIRE
Erkende certificeringsinstellingen Organismes certificateurs agréés
Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif
betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité
dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 14 décembre 2017
voedselketen is de certificeringsinstelling TÜV NORD INTEGRA bvba, inclus, l'organisme certificateur TÜV NORD INTEGRA bvba, Statiestraat
Statiestraat 164, 2600 Berchem, tel. : 32-(0)3.287.37.60 - 164, 2600 Berchem, tél. : 32-(0)3.287.37.60 - n° d'agrément CI-001,
erkenningsnummer CI-001 tot en met 14 december 2017 erkend in het
kader van de validatie van autocontrolesystemen op basis van de gids : dans le cadre de la validation des systèmes d'autocontrôle basé sur le
G-023 "Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem in de Horeca guide : G-023 "Guide pour l'instauration d'un système d'autocontrôle dans le
sector". secteur Horeca".
^