← Terug naar "Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november
2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling
Foodcheck NV, Hoge Barrierestra G-007
"Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem voor de detailhandel in algemene voe(...)"
| Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling Foodcheck NV, Hoge Barrierestra G-007 "Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem voor de detailhandel in algemene voe(...) | Organismes certificateurs agréés En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 11 novembre 2014, l'organi G-007 « Guide pour l'instauration d'un système d'autocontrôle pour le commerce de détail en aliment(...) |
|---|---|
| FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN | AGENCE FEDERALE POUR LA SECURITE DE LA CHAINE ALIMENTAIRE |
| Erkende certificeringsinstellingen | Organismes certificateurs agréés |
| Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 | En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif |
| betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de | à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité |
| voedselketen is de certificeringsinstelling Foodcheck NV, Hoge | dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 11 novembre 2014, |
| Barrierestraat 2, 8800 Roeselare, Tel. 0800.266.51, erkenningsnummer | l'organisme certificateur Foodcheck NV, Hoge Barrierestraat 2, 8800 |
| CI-019, tot 11 november 2014 erkend in het kader van de validatie van | Roeselare, tél. 0800.266.51, n° d'agrément CI-019, dans le cadre de la |
| autocontrolesystemen op basis van de gidsen : | validation des systèmes d'autocontrôle basés sur les guides : |
| G-007 "Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem voor de | G-007 « Guide pour l'instauration d'un système d'autocontrôle pour le |
| detailhandel in algemene voedingswaren" | commerce de détail en alimentation générale » |
| G-023 "Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem in de Horeca | G-023 « Guide pour l'instauration d'un système d'autocontrôle dans le |
| sector" | secteur Horeca » |
| G-026 "Autocontrolegids voor de brood- en banketbakkerij" | G026 « Guide d'autocontrôle pour les boulangeries et pâtisseries ». |