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2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling
Tüv Nord Integra bvba - Staties G-025 "Autocontrolegids voor de sector van de grootkeukens en verzorgingsinstellingen" (...)"
Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling Tüv Nord Integra bvba - Staties G-025 "Autocontrolegids voor de sector van de grootkeukens en verzorgingsinstellingen" (...) | Organismes certificateurs agréés En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 14 décembre 2014 inclus, l G-025 « Guide d'autocontrôle pour le secteur des cuisines de collectivités et les maisons de soins (...) |
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FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN | AGENCE FEDERALE POUR LA SECURITE DE LA CHAINE ALIMENTAIRE |
Erkende certificeringsinstellingen | Organismes certificateurs agréés |
Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 | En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif |
betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de | à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité |
dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 14 décembre 2014 | |
voedselketen is de certificeringsinstelling Tüv Nord Integra bvba - | inclus, l'organisme certificateur Tüv Nord Integra bvba - Statiestraat |
Statiestraat 164 - 2600 Berchem - Tel. 32 (0)3 287 37 60 - | 164 - 2600 Berchem - Tél. 32 (0)3 287 37 60 - n° d'agrément CI-001, |
erkenningsnummer CI-001 tot en met 14 december 2014 erkend in het | |
kader van de validatie van autocontrolesystemen op basis van de gidsen | dans le cadre de la validation des systèmes d'autocontrôle basés sur |
: | des guides : |
G-025 "Autocontrolegids voor de sector van de grootkeukens en | G-025 « Guide d'autocontrôle pour le secteur des cuisines de |
verzorgingsinstellingen" | collectivités et les maisons de soins » |
G-032 "Gids autocontrole vissector" | G-032 « Guide d'autocontrôle pour le secteur du poisson » |