Etaamb.openjustice.be
Meertalige weergave van Koninklijk Besluit van --
← Terug naar "Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling Foodcheck NV, Ardoisesteenweg 1 G-003 « Gids voor de autocontrole in de slagerij ». "
Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling Foodcheck NV, Ardoisesteenweg 1 G-003 « Gids voor de autocontrole in de slagerij ». Organismes certificateurs agréés En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 11 novembre 2014, l'organi G-003 « Guide d'autocontrôle en boucherie ».
FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN AGENCE FEDERALE POUR LA SECURITE DE LA CHAINE ALIMENTAIRE
Erkende certificeringsinstellingen Organismes certificateurs agréés
Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif
betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité
voedselketen is de certificeringsinstelling Foodcheck NV, dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 11 novembre 2014,
Ardoisesteenweg 116, 8800 Roeselare - Tel. 32-(0)51.26.88.36 - l'organisme certificateur Foodcheck NV, Ardoisesteenweg 116, 8800
erkenningsnummer CI-019, tot 11 november 2014 erkend in het kader van Roeselare - Tél. 32-(0)51.26.88.36 - numéro d'agrément CI-019, dans le
de validatie van autocontrolesystemen op basis van de gidsen : cadre de la validation des systèmes d'autocontrôle basés sur des
G-003 « Gids voor de autocontrole in de slagerij ». guides : G-003 « Guide d'autocontrôle en boucherie ».
^