← Terug naar "Validatie van gidsen Versie 1 van de « Autocontrole gids van de productiebedrijven van verpakt
water, frisdranken en sappen en nectar » gedateerd op 20 oktober 2010 werd op 3 november 2010 krachtens
artikel 9 van het koninklijk besluit van 14 no AJUNEC Kunstlaan 43 1040 Brussel Tel
: 02 550 17 57 Fax : 02 550 17 54 E-mail : cont(...)"
| Validatie van gidsen Versie 1 van de « Autocontrole gids van de productiebedrijven van verpakt water, frisdranken en sappen en nectar » gedateerd op 20 oktober 2010 werd op 3 november 2010 krachtens artikel 9 van het koninklijk besluit van 14 no AJUNEC Kunstlaan 43 1040 Brussel Tel : 02 550 17 57 Fax : 02 550 17 54 E-mail : cont(...) | Validation de guides La version 1 du « Guide autocontrôle des entreprises de la production des eaux conditionnées, des boissons rafraichissantes et des jus et nectars », datée du 20 octobre 2010, a été approuvée le 3 novembre 2010 par l'Agence f AJUNEC Avenue des Arts 43 1040 Bruxelles Tél. : 02 550 17 57 Fax : 02 550 17 54 E-ma(...) |
|---|---|
| FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN | AGENCE FEDERALE POUR LA SECURITE DE LA CHAINE ALIMENTAIRE |
| Validatie van gidsen | Validation de guides |
| Versie 1 van de « Autocontrole gids van de productiebedrijven van | La version 1 du « Guide autocontrôle des entreprises de la production |
| verpakt water, frisdranken en sappen en nectar » gedateerd op 20 | des eaux conditionnées, des boissons rafraichissantes et des jus et |
| oktober 2010 werd op 3 november 2010 krachtens artikel 9 van het | nectars », datée du 20 octobre 2010, a été approuvée le 3 novembre |
| koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, | 2010 par l'Agence fédérale pour la Sécurité de la Chaîne alimentaire |
| meldingslicht en traceerbaarheid in de voedselketen door het Federaal | en vertu de l'article 9 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif |
| Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen goedgekeurd. Deze | à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité |
| gids kan bekomen worden bij : | dans la chaîne alimentaire. Ce guide peut être obtenu auprès de : |
| AJUNEC | AJUNEC |
| Kunstlaan 43 | Avenue des Arts 43 |
| 1040 Brussel | 1040 Bruxelles |
| Tel : 02 550 17 57 | Tél. : 02 550 17 57 |
| Fax : 02 550 17 54 | Fax : 02 550 17 54 |
| E-mail : contact@ajunec.be | E-mail : contact@ajunec.be |
| VIWF | FIEB |
| Kunstlaan 43 | Avenue des Arts 43 |
| 1040 Brussel | 1040 Bruxelles |
| Tel : 02 550 17 57 | Tél. : 02 550 17 57 |
| Fax : 02 550 17 54 | Fax : 02 550 17 54 |
| E-mail : contact@fieb-viwf.be | E-mail : contact@fieb-viwf.be |