← Terug naar "Validatie van gidsen Versie 1 van de « Gids voor het ontwikkelen van autocontrolesystemen bij
de productie van margarine en voedingsvetten » gedateerd op 7 oktober 2010 werd op 10 november 2010 krachtens
artikel 9 van het koninklijk besluit van APIM - Beroepsverening der margarinenijverheid Tervurenlaan
168, bus 12 1150 Brussel Tel. (...)"
Validatie van gidsen Versie 1 van de « Gids voor het ontwikkelen van autocontrolesystemen bij de productie van margarine en voedingsvetten » gedateerd op 7 oktober 2010 werd op 10 november 2010 krachtens artikel 9 van het koninklijk besluit van APIM - Beroepsverening der margarinenijverheid Tervurenlaan 168, bus 12 1150 Brussel Tel. (...) | Validation de guides La version 1 du « Guide pour la mise en oeuvre d'un système d'autocontrôle pour la fabrication de margarine et de graisses alimentaires », datée du 7 octobre 2010, a été approuvée le 10 novembre 2010 par l'Agence fédérale po APIM - Association professionnelle de l'Industrie margarinière Avenue de Tervuren 168, bte 12 |
---|---|
FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN | AGENCE FEDERALE POUR LA SECURITE DE LA CHAINE ALIMENTAIRE |
Validatie van gidsen | Validation de guides |
Versie 1 van de « Gids voor het ontwikkelen van autocontrolesystemen | La version 1 du « Guide pour la mise en oeuvre d'un système |
bij de productie van margarine en voedingsvetten » gedateerd op 7 | d'autocontrôle pour la fabrication de margarine et de graisses |
oktober 2010 werd op 10 november 2010 krachtens artikel 9 van het | alimentaires », datée du 7 octobre 2010, a été approuvée le 10 |
koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, | novembre 2010 par l'Agence fédérale pour la Sécurité de la Chaîne |
meldingslicht en traceerbaarheid in de voedselketen door het Federaal | alimentaire en vertu de l'article 9 de l'arrêté royal du 14 novembre |
Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen goedgekeurd. Deze | 2003 relatif à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la |
gids kan bekomen worden bij : | traçabilité dans la chaîne alimentaire. Ce guide peut être obtenu auprès de : |
APIM - Beroepsverening der margarinenijverheid | APIM - Association professionnelle de l'Industrie margarinière |
Tervurenlaan 168, bus 12 | Avenue de Tervuren 168, bte 12 |
1150 Brussel | 1150 Bruxelles |
Tel. : 02 771 45 38 | Tél. : 02 771 45 38 |
Fax : 02 771 47 53 | Fax : 02 771 47 53 |
E-mail : apim@imace.org | E-mail : apim@imace.org |