Etaamb.openjustice.be
Meertalige weergave van Koninklijk Besluit van --
← Terug naar "Validatie van gidsen Versie 1 van de « Gids voor het ontwikkelen van autocontrolesystemen bij de productie van margarine en voedingsvetten » gedateerd op 7 oktober 2010 werd op 10 november 2010 krachtens artikel 9 van het koninklijk besluit van APIM - Beroepsverening der margarinenijverheid Tervurenlaan 168, bus 12 1150 Brussel Tel. (...)"
Validatie van gidsen Versie 1 van de « Gids voor het ontwikkelen van autocontrolesystemen bij de productie van margarine en voedingsvetten » gedateerd op 7 oktober 2010 werd op 10 november 2010 krachtens artikel 9 van het koninklijk besluit van APIM - Beroepsverening der margarinenijverheid Tervurenlaan 168, bus 12 1150 Brussel Tel. (...) Validation de guides La version 1 du « Guide pour la mise en oeuvre d'un système d'autocontrôle pour la fabrication de margarine et de graisses alimentaires », datée du 7 octobre 2010, a été approuvée le 10 novembre 2010 par l'Agence fédérale po APIM - Association professionnelle de l'Industrie margarinière Avenue de Tervuren 168, bte 12
FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN AGENCE FEDERALE POUR LA SECURITE DE LA CHAINE ALIMENTAIRE
Validatie van gidsen Validation de guides
Versie 1 van de « Gids voor het ontwikkelen van autocontrolesystemen La version 1 du « Guide pour la mise en oeuvre d'un système
bij de productie van margarine en voedingsvetten » gedateerd op 7 d'autocontrôle pour la fabrication de margarine et de graisses
oktober 2010 werd op 10 november 2010 krachtens artikel 9 van het alimentaires », datée du 7 octobre 2010, a été approuvée le 10
koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, novembre 2010 par l'Agence fédérale pour la Sécurité de la Chaîne
meldingslicht en traceerbaarheid in de voedselketen door het Federaal alimentaire en vertu de l'article 9 de l'arrêté royal du 14 novembre
Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen goedgekeurd. Deze 2003 relatif à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la
gids kan bekomen worden bij : traçabilité dans la chaîne alimentaire. Ce guide peut être obtenu auprès de :
APIM - Beroepsverening der margarinenijverheid APIM - Association professionnelle de l'Industrie margarinière
Tervurenlaan 168, bus 12 Avenue de Tervuren 168, bte 12
1150 Brussel 1150 Bruxelles
Tel. : 02 771 45 38 Tél. : 02 771 45 38
Fax : 02 771 47 53 Fax : 02 771 47 53
E-mail : apim@imace.org E-mail : apim@imace.org
^