← Terug naar "Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november
2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling
PROCERVIQ SA - rue de l'Economi G-019 « Gids voor het ontwikkelen van autocontrolesystemen bij de productie van voedingsmiddelen
in(...)"
| Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling PROCERVIQ SA - rue de l'Economi G-019 « Gids voor het ontwikkelen van autocontrolesystemen bij de productie van voedingsmiddelen in(...) | Organismes certificateurs agréés En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 19 février 2013, l'organis G-019 « Guide pour l'implémentation des systèmes d'autocontrôle dans les secteurs de production des(...) |
|---|---|
| FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN | AGENCE FEDERALE POUR LA SECURITE DE LA CHAINE ALIMENTAIRE |
| Erkende certificeringsinstellingen | Organismes certificateurs agréés |
| Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 | En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif |
| betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de | à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité |
| dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 19 février 2013, | |
| voedselketen is de certificeringsinstelling PROCERVIQ SA - rue de | l'organisme certificateur PROCERVIQ SA - rue de l'Economie, 4 - 4431 |
| l'Economie, 4 - 4431 Loncin - Tel. 32 (0)4 263 56 29 - | Loncin - Tél. 32 (0)4 263 56 29 - n° d'agrément CI-005, dans le cadre |
| erkenningsnummer CI-005 tot 19 februari 2013 erkend in het kader van | |
| de validatie van autocontrolesystemen op basis van de gidsen : | de la validation des systèmes d'autocontrôle basés sur les guides : |
| G-019 « Gids voor het ontwikkelen van autocontrolesystemen bij de | G-019 « Guide pour l'implémentation des systèmes d'autocontrôle dans |
| productie van voedingsmiddelen in de sectoren : Vleesproducten - Kant | les secteurs de production des denrées alimentaires : Produits de |
| en klaar gerechten - Salades - Natuurdarmen ». | viande - Plats préparés - Salades - Boyaux naturels ». |