← Terug naar "Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november
2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling
AIB Vinçotte International NV - G-003 « Gids voor de autocontrole in de slagerij
». "
Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling AIB Vinçotte International NV - G-003 « Gids voor de autocontrole in de slagerij ». | Organismes certificateurs agréés En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 14 décembre 2011, l'organi G-003 « Guide d'autocontrôle en boucherie ». |
---|---|
FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN | AGENCE FEDERALE POUR LA SECURITE DE LA CHAINE ALIMENTAIRE |
Erkende certificeringsinstellingen | Organismes certificateurs agréés |
Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 | En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif |
betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de | à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité |
dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 14 décembre 2011, | |
voedselketen is de certificeringsinstelling AIB Vinçotte International | l'organisme certificateur AIB Vinçotte International NV - Business |
NV - Business Class Kantorenpark - Jan Olieslagerslaan 35, 1800 | Class Kantorenpark - Jan Olieslagerslaan 35, 1800 Vilvoorde - Tél. 32 |
Vilvoorde - Tel. 32 (0)2-674 58 34 - erkenningsnummer CI-002 tot 14 | (0)2-674 58 34 - n° d'agrément CI-002, dans le cadre de la validation |
december 2011 erkend in het kader van de validatie van | |
autocontrolesystemen op basis van de gidsen : | des systèmes d'autocontrôle basés sur des guides : |
G-003 « Gids voor de autocontrole in de slagerij ». | G-003 « Guide d'autocontrôle en boucherie ». |