Etaamb.openjustice.be
Meertalige weergave van Koninklijk Besluit van --
← Terug naar "Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling PROCERVIQ SA - rue de l'Economi G-018 « Generische autocontrolegids voor slachthuizen, uitsnijderijen en inrichtingen voor de verva(...)"
Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling PROCERVIQ SA - rue de l'Economi G-018 « Generische autocontrolegids voor slachthuizen, uitsnijderijen en inrichtingen voor de verva(...) Organismes certificateurs agréés En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 19 février 2013, l'organis G-018 « Guide générique d'autocontrôle pour abattoirs, ateliers de découpe et établissements de pro(...)
FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN AGENCE FEDERALE POUR LA SECURITE DE LA CHAINE ALIMENTAIRE
Erkende certificeringsinstellingen Organismes certificateurs agréés
Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif
betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité
dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 19 février 2013,
voedselketen is de certificeringsinstelling PROCERVIQ SA - rue de l'organisme certificateur PROCERVIQ SA - rue de l'Economie, 4 - 4431
l'Economie, 4 - 4431 Loncin - tel. 32 (0)4 263 56 29 - Loncin - tél. 32 (0)4 263 56 29 - n° d'agrément CI-005, dans le cadre
erkenningsnummer CI-005 tot 19 februari 2013 erkend in het kader van
de validatie van autocontrolesystemen op basis van de gidsen : de la validation des systèmes d'autocontrôle basés sur les guides :
G-018 « Generische autocontrolegids voor slachthuizen, uitsnijderijen G-018 « Guide générique d'autocontrôle pour abattoirs, ateliers de
en inrichtingen voor de vervaardiging van gehakt vlees, découpe et établissements de production de viande hachée, de
vleesbereidingen en separatorvlees voor als landbouwhuisdier gehouden préparations de viande et de viandes séparées mécaniquement d'ongulés
hoefdieren ». domestiques ».
^