← Terug naar "Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november
2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling
PROCERVIQ SA - rue de l'Economi G-018 « Generische autocontrolegids voor slachthuizen, uitsnijderijen en inrichtingen voor
de verva(...)"
| Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling PROCERVIQ SA - rue de l'Economi G-018 « Generische autocontrolegids voor slachthuizen, uitsnijderijen en inrichtingen voor de verva(...) | Organismes certificateurs agréés En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 19 février 2013, l'organis G-018 « Guide générique d'autocontrôle pour abattoirs, ateliers de découpe et établissements de pro(...) |
|---|---|
| FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN | AGENCE FEDERALE POUR LA SECURITE DE LA CHAINE ALIMENTAIRE |
| Erkende certificeringsinstellingen | Organismes certificateurs agréés |
| Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 | En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif |
| betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de | à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité |
| dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 19 février 2013, | |
| voedselketen is de certificeringsinstelling PROCERVIQ SA - rue de | l'organisme certificateur PROCERVIQ SA - rue de l'Economie, 4 - 4431 |
| l'Economie, 4 - 4431 Loncin - tel. 32 (0)4 263 56 29 - | Loncin - tél. 32 (0)4 263 56 29 - n° d'agrément CI-005, dans le cadre |
| erkenningsnummer CI-005 tot 19 februari 2013 erkend in het kader van | |
| de validatie van autocontrolesystemen op basis van de gidsen : | de la validation des systèmes d'autocontrôle basés sur les guides : |
| G-018 « Generische autocontrolegids voor slachthuizen, uitsnijderijen | G-018 « Guide générique d'autocontrôle pour abattoirs, ateliers de |
| en inrichtingen voor de vervaardiging van gehakt vlees, | découpe et établissements de production de viande hachée, de |
| vleesbereidingen en separatorvlees voor als landbouwhuisdier gehouden | préparations de viande et de viandes séparées mécaniquement d'ongulés |
| hoefdieren ». | domestiques ». |