← Terug naar "Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november
2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling
Procerviq SA, rue de l'Economie G-026
« Autocontrolegids voor de brood- en banketbakkerij ». Krachtens artikel 10
van het k(...)"
Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling Procerviq SA, rue de l'Economie G-026 « Autocontrolegids voor de brood- en banketbakkerij ». Krachtens artikel 10 van het k(...) | Organismes certificateurs agréés En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 19 février 2013, l'organis G-026 « Guide d'autocontrôle pour les boulangeries et pâtisseries ». En vertu de l'article 1(...) |
---|---|
FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN | AGENCE FEDERALE POUR LA SECURITE DE LA CHAINE ALIMENTAIRE |
Erkende certificeringsinstellingen | Organismes certificateurs agréés |
Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 | En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif |
betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de | à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité |
dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 19 février 2013, | |
voedselketen is de certificeringsinstelling Procerviq SA, rue de | l'organisme certificateur Procerviq SA, rue de l'Economie 4, 4431 |
l'Economie 4, 4431 Loncin, tel. 04-263 56 29, erkenningsnummer CI-005 | Loncin, tél. 04-263 56 29, n° d'agrément CI-005, dans le cadre de la |
tot 19 februari 2013 erkend in het kader van de validatie van | |
autocontrolesystemen op basis van de gidsen : | validation des systèmes d'autocontrôle basés sur les guides : |
G-026 « Autocontrolegids voor de brood- en banketbakkerij ». | G-026 « Guide d'autocontrôle pour les boulangeries et pâtisseries ». |
Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 | En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif |
betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de | à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité |
dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 14 décembre 2011, | |
voedselketen is de certificeringsinstelling Integra BVBA, Statiestraat | l'organisme certificateur Integra BVBA, Statiestraat 164, 2600 |
164, 2600 Berchem, tel. 03-287 37 60, erkenningsnummer CI-001 tot 14 | Berchem, tél. 03-287 37 60, n° d'agrément CI-001, dans le cadre de la |
december 2011 erkend in het kader van de validatie van autocontrolesystemen op basis van de gids : | validation des systèmes d'autocontrôle basés sur le guide : |
G-026 « Autocontrolegids voor de brood- en banketbakkerij ». | G-026 « Guide d'autocontrôle pour les boulangeries et pâtisseries ». |