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2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling
Instituut Quality Control CV - G-003 « Gids voor de autocontrole in de slagerij » G-007 « Gids voor de invoering
van een autoco(...)"
| Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling Instituut Quality Control CV - G-003 « Gids voor de autocontrole in de slagerij » G-007 « Gids voor de invoering van een autoco(...) | Organismes certificateurs agréés En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 19 novembre 2012, l'organi G-003 « Guide d'autocontrôle en boucherie » G-007 « Guide pour l'instauration d'un système d'aut(...) |
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| FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN | AGENCE FEDERALE POUR LA SECURITE DE LA CHAINE ALIMENTAIRE |
| Erkende certificeringsinstellingen | Organismes certificateurs agréés |
| Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 | En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif |
| betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de | à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité |
| dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 19 novembre 2012, | |
| voedselketen is de certificeringsinstelling Instituut Quality Control | l'organisme certificateur Instituut Quality Control CV, Laarbeeklaan |
| CV - Laarbeeklaan 79, bus 7/11, 1731 Asse, tel. : 02-466 30 21, | 79, bus 7/11, 1731 Asse, tél. : 02-466 30 21, n° d'agrément CI-016, |
| erkenningsnummer CI-016, tot 19 november 2012 erkend in het kader van | |
| de validatie van autocontrolesystemen op basis van de gids : | dans le cadre de la validation des systèmes d'autocontrôle basés sur |
| G-003 « Gids voor de autocontrole in de slagerij » | le guide : G-003 « Guide d'autocontrôle en boucherie » |
| G-007 « Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem voor de | G-007 « Guide pour l'instauration d'un système d'autocontrôle pour le |
| detailhandel in algemene voedingswaren ». | commerce de détail en alimentation générale ». |