← Terug naar "Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november
2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling
Lloyd's Register EMEA - Rijnkaa G-014 « Gids Autocontrole : aardappelen, groenten, fruit verwerkende industrie en handel » G-019 (...)"
Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling Lloyd's Register EMEA - Rijnkaa G-014 « Gids Autocontrole : aardappelen, groenten, fruit verwerkende industrie en handel » G-019 (...) | Organismes certificateurs agréés En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 18 juillet 2010, l'organis G-014 « Guide d'autocontrôle : industrie de transformation et négoce des pommes de terre, fruits et(...) |
---|---|
FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN | AGENCE FEDERALE POUR LA SECURITE DE LA CHAINE ALIMENTAIRE |
Erkende certificeringsinstellingen | Organismes certificateurs agréés |
Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 | En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif |
betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de | à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité |
dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 18 juillet 2010, | |
voedselketen is de certificeringsinstelling Lloyd's Register EMEA - | l'organisme certificateur Lloyd's Register EMEA - Rijnkaai 37, 2000 |
Rijnkaai 37, 2000 Antwerpen - Tel. 32-(0)3 212 16 40 - | Antwerpen - Tél. 32-(0)3 212 16 40 - n° d'agrément CI-009, dans le |
erkenningsnummer CI-009 tot 18 juli 2010 erkend in het kader van de | cadre de la validation des systèmes d'autocontrôle basés sur des |
validatie van autocontrolesystemen op basis van de gidsen : | guides : |
G-014 « Gids Autocontrole : aardappelen, groenten, fruit verwerkende | G-014 « Guide d'autocontrôle : industrie de transformation et négoce |
industrie en handel » | des pommes de terre, fruits et légumes » |
G-019 « Gids voor het ontwikkelen van autocontrolesystemen bij de | G-019 « Guide pour l'implémentation des systèmes d'autocontrôle dans |
productie van voedingsmiddelen in de sectoren : Vleesproducten - Kant | les secteurs de production des denrées alimentaires : Produits de |
en klaar gerechten - Salades - Natuurdarmen » | viande - Plats préparés - Salades - Boyaux naturels » |
G-022 « Gids autocontrole voor de sector van de biscuit-, chocolade-, | G-022 « Guide autocontrôle pour le secteur du biscuit, du chocolat, de |
praline- en suikergoedindustrie » | la praline et de la confiserie » |