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2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling
Integra BVBA, Statiestraat 164, G-022
« Gids autocontrole voor de sector van de biscuit-, chocolade-, praline- en suikergoedindustr(...)"
Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling Integra BVBA, Statiestraat 164, G-022 « Gids autocontrole voor de sector van de biscuit-, chocolade-, praline- en suikergoedindustr(...) | Organismes certificateurs agréés En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 14 décembre 2011, l'organi G-022 « Guide autocontrôle pour le secteur du biscuit, du chocolat, de la praline et de la confiser(...) |
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FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN | AGENCE FEDERALE POUR LA SECURITE DE LA CHAINE ALIMENTAIRE |
Erkende certificeringsinstellingen | Organismes certificateurs agréés |
Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 | En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif |
betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de | à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité |
dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 14 décembre 2011, | |
voedselketen is de certificeringsinstelling Integra BVBA, Statiestraat | l'organisme certificateur Integra BVBA, Statiestraat 164, 2600 |
164, 2600 Berchem, tel. 03-287 37 60, erkenningsnummer CI-001, tot 14 | Berchem, tél. 03-287 37 60, n° d'agrément CI-001, dans le cadre de la |
december 2011 erkend in het kader van de validatie van autocontrolesystemen op basis van de gids : | validation des systèmes d'autocontrôle basés sur le guide : |
G-022 « Gids autocontrole voor de sector van de biscuit-, chocolade-, | G-022 « Guide autocontrôle pour le secteur du biscuit, du chocolat, de |
praline- en suikergoedindustrie » | la praline et de la confiserie » |