← Terug naar "Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november
2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling
SGS Belgium NV - Noorderlaan 87 G-004
« Autocontrolegids voor de brouwerijsector ». "
Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling SGS Belgium NV - Noorderlaan 87 G-004 « Autocontrolegids voor de brouwerijsector ». | Organismes certificateurs agréés En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 5 février 2009, l'organism G-004 « Guide d'autocontrôle pour le secteur Brassicole ». |
---|---|
FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN | AGENCE FEDERALE POUR LA SECURITE DE LA CHAINE ALIMENTAIRE |
Erkende certificeringsinstellingen | Organismes certificateurs agréés |
Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 | En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif |
betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de | à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité |
dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 5 février 2009, | |
voedselketen is de certificeringsinstelling SGS Belgium NV - | l'organisme certificateur SGS Belgium NV - Noorderlaan 87 - 2030 |
Noorderlaan 87 - 2030 Antwerpen - Tel. 32-(0)3 545 48 48 - | Antwerpen - Tél. 32-(0)3 545 48 48 - n° d'agrément CI-003, dans le |
erkenningsnummer CI-003 tot 5 februari 2009 erkend in het kader van de | cadre de la validation des systèmes d'autocontrôle basés sur le guide |
validatie van autocontrolesystemen op basis van de gids : | : |
G-004 « Autocontrolegids voor de brouwerijsector ». | G-004 « Guide d'autocontrôle pour le secteur Brassicole ». |