Etaamb.openjustice.be
Meertalige weergave van Koninklijk Besluit van --
← Terug naar "Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling SGS Belgium NV - Noorderlaan 87 G-014 « Gids Autocontrole : aardappelen, groenten, fruit verwerkende industrie en handel ». G-019(...)"
Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling SGS Belgium NV - Noorderlaan 87 G-014 « Gids Autocontrole : aardappelen, groenten, fruit verwerkende industrie en handel ». G-019(...) Organismes certificateurs agréés En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 5 février 2009, l'organism G-014 « Guide d'autocontrôle : industrie de transformation et négoce des pommes de terre, fruits et(...)
FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN AGENCE FEDERALE POUR LA SECURITE DE LA CHAINE ALIMENTAIRE
Erkende certificeringsinstellingen Organismes certificateurs agréés
Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif
betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité
dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 5 février 2009,
voedselketen is de certificeringsinstelling SGS Belgium NV - l'organisme certificateur SGS Belgium NV - Noorderlaan 87 - 2030
Noorderlaan 87 - 2030 Antwerpen - Tel. + 32(0)3-545 87 75 - Antwerpen - Tél. + 32 (0)3-545 87 75 - n° d'agrément CI-003, dans le
erkenningsnummer CI-003 tot 5 februari 2009 erkend in het kader van de cadre de la validation des systèmes d'autocontrôle basés sur le guide
validatie van autocontrolesystemen op basis van de gids : :
G-014 « Gids Autocontrole : aardappelen, groenten, fruit verwerkende G-014 « Guide d'autocontrôle : industrie de transformation et négoce
industrie en handel ». des pommes de terre, fruits et légumes ».
G-019 « Gids voor het ontwikkelen van autocontrolesystemen bij de G-019 « Guide pour l'implémentation des systèmes d'autocontrôle dans
productie van voedingsmiddelen in de sectoren : Vleesproducten - Kant les secteurs de production des denrées alimentaires : Produits de
en klaar gerechten - Salades - Natuurdarmen ». viande - Plats préparés - Salades - Boyaux naturels ».
^