Etaamb.openjustice.be
Meertalige weergave van Koninklijk Besluit van --
← Terug naar "Validatie van gidsen Versie 1 van de « Autocontrolegids voor de brood- en banketbakkerij » gedateerd op 8 oktober 2008 werd op 13 oktober 2008 krachtens artikel 9 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldings Versie 1 van de « Gids voor autocontrole en traceerbaarheid in koffiebranderijen » gedateerd op 8 o(...)"
Validatie van gidsen Versie 1 van de « Autocontrolegids voor de brood- en banketbakkerij » gedateerd op 8 oktober 2008 werd op 13 oktober 2008 krachtens artikel 9 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldings Versie 1 van de « Gids voor autocontrole en traceerbaarheid in koffiebranderijen » gedateerd op 8 o(...) Validation de guides La version 1 du « Guide d'autocontrôle pour les boulangeries et pâtisseries », datée du 8 octobre 2008, a été approuvée le 13 octobre 2008 par l'Agence fédérale pour la Sécurité de la Chaîne alimentaire en vertu de l'article La version 1 du « Guide d'autocontrôle et de traçabilité pour les entreprises de torréfaction de ca(...)
FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN AGENCE FEDERALE POUR LA SECURITE DE LA CHAINE ALIMENTAIRE
Validatie van gidsen Validation de guides
Versie 1 van de « Autocontrolegids voor de brood- en banketbakkerij » La version 1 du « Guide d'autocontrôle pour les boulangeries et
gedateerd op 8 oktober 2008 werd op 13 oktober 2008 krachtens artikel pâtisseries », datée du 8 octobre 2008, a été approuvée le 13 octobre
2008 par l'Agence fédérale pour la Sécurité de la Chaîne alimentaire
9 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende en vertu de l'article 9 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif
autocontrole, meldingslicht en traceerbaarheid in de voedselketen door à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité
het Federaal Agenstchap voor de Veiligheid van de Voedselketen dans la chaîne alimentaire. Ce guide peut être obtenu auprès de la
goedgekeurd. Deze gids kan bekomen worden bij de Belgische
Confederatie van de Broodbakkerij, Banketbakkerij, Chocoladebewerking Confédération Belge des Boulangers, Pâtissiers, Chocolatiers, Glaciers
en IJsbereiding (B.B.C.I.) - De Mettewielaan 83/42, 1080 Brussel, Tel boulevard Mettewie 83/42, 1080 Bruxelles, Tél : 02-469 20 00, Fax :
: 02-469 20 00, Fax : 02-469 21 40, E-mail : bbci-bpcg@scarlet.be 02-469 21 40, E-mail : bbci-bpcg@scarlet.be
Versie 1 van de « Gids voor autocontrole en traceerbaarheid in La version 1 du « Guide d'autocontrôle et de traçabilité pour les
koffiebranderijen » gedateerd op 8 oktober 2008 werd op 9 oktober 2008 entreprises de torréfaction de café », datée du 8 octobre 2008, a été
krachtens artikel 9 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 approuvée le 9 octobre 2008 par l'Agence fédérale pour la Sécurité de
betreffende autocontrole, meldingslicht en traceerbaarheid in de la Chaîne alimentaire en vertu de l'article 9 de l'arrêté royal du 14
voedselketen door het Federaal Agenstchap voor de Veiligheid van de novembre 2003 relatif à l'autocontrôle, à la notification obligatoire
Voedselketen goedgekeurd. Deze gids kan bekomen worden bij de et à la traçabilité dans la chaîne alimentaire. Ce guide peut être
Koninklijk Verbond van Koffiebranders vzw - Willerieksedreef 20, 1160 obtenu auprès de l'Union Royale des Torréfacteurs de Café ASBL Drève
Brussel, Tel : +32 02-657 18 09, Fax : +32 02-657 59 77, E-mail : Willeriekse 20, 1160 Bruxelles, Tél : +32 02-657 18 09, Fax : +32
utc-vvk@koffiecafe.be 02-657 59 77, E-mail : utc-vvk@koffiecafe.be .
^