← Terug naar "Validatie van gidsen Versie 1 van de « Autocontrolegids voor de brood- en banketbakkerij »
gedateerd op 8 oktober 2008 werd op 13 oktober 2008 krachtens artikel 9 van het koninklijk besluit van
14 november 2003 betreffende autocontrole, meldings Versie
1 van de « Gids voor autocontrole en traceerbaarheid in koffiebranderijen » gedateerd op 8 o(...)"
Validatie van gidsen Versie 1 van de « Autocontrolegids voor de brood- en banketbakkerij » gedateerd op 8 oktober 2008 werd op 13 oktober 2008 krachtens artikel 9 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldings Versie 1 van de « Gids voor autocontrole en traceerbaarheid in koffiebranderijen » gedateerd op 8 o(...) | Validation de guides La version 1 du « Guide d'autocontrôle pour les boulangeries et pâtisseries », datée du 8 octobre 2008, a été approuvée le 13 octobre 2008 par l'Agence fédérale pour la Sécurité de la Chaîne alimentaire en vertu de l'article La version 1 du « Guide d'autocontrôle et de traçabilité pour les entreprises de torréfaction de ca(...) |
---|---|
FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN | AGENCE FEDERALE POUR LA SECURITE DE LA CHAINE ALIMENTAIRE |
Validatie van gidsen | Validation de guides |
Versie 1 van de « Autocontrolegids voor de brood- en banketbakkerij » | La version 1 du « Guide d'autocontrôle pour les boulangeries et |
gedateerd op 8 oktober 2008 werd op 13 oktober 2008 krachtens artikel | pâtisseries », datée du 8 octobre 2008, a été approuvée le 13 octobre |
2008 par l'Agence fédérale pour la Sécurité de la Chaîne alimentaire | |
9 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende | en vertu de l'article 9 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif |
autocontrole, meldingslicht en traceerbaarheid in de voedselketen door | à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité |
het Federaal Agenstchap voor de Veiligheid van de Voedselketen | dans la chaîne alimentaire. Ce guide peut être obtenu auprès de la |
goedgekeurd. Deze gids kan bekomen worden bij de Belgische | |
Confederatie van de Broodbakkerij, Banketbakkerij, Chocoladebewerking | Confédération Belge des Boulangers, Pâtissiers, Chocolatiers, Glaciers |
en IJsbereiding (B.B.C.I.) - De Mettewielaan 83/42, 1080 Brussel, Tel | boulevard Mettewie 83/42, 1080 Bruxelles, Tél : 02-469 20 00, Fax : |
: 02-469 20 00, Fax : 02-469 21 40, E-mail : bbci-bpcg@scarlet.be | 02-469 21 40, E-mail : bbci-bpcg@scarlet.be |
Versie 1 van de « Gids voor autocontrole en traceerbaarheid in | La version 1 du « Guide d'autocontrôle et de traçabilité pour les |
koffiebranderijen » gedateerd op 8 oktober 2008 werd op 9 oktober 2008 | entreprises de torréfaction de café », datée du 8 octobre 2008, a été |
krachtens artikel 9 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 | approuvée le 9 octobre 2008 par l'Agence fédérale pour la Sécurité de |
betreffende autocontrole, meldingslicht en traceerbaarheid in de | la Chaîne alimentaire en vertu de l'article 9 de l'arrêté royal du 14 |
voedselketen door het Federaal Agenstchap voor de Veiligheid van de | novembre 2003 relatif à l'autocontrôle, à la notification obligatoire |
Voedselketen goedgekeurd. Deze gids kan bekomen worden bij de | et à la traçabilité dans la chaîne alimentaire. Ce guide peut être |
Koninklijk Verbond van Koffiebranders vzw - Willerieksedreef 20, 1160 | obtenu auprès de l'Union Royale des Torréfacteurs de Café ASBL Drève |
Brussel, Tel : +32 02-657 18 09, Fax : +32 02-657 59 77, E-mail : | Willeriekse 20, 1160 Bruxelles, Tél : +32 02-657 18 09, Fax : +32 |
utc-vvk@koffiecafe.be | 02-657 59 77, E-mail : utc-vvk@koffiecafe.be . |