← Terug naar "Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november
2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling
Integra bvba, Statiestraat 164, G-019
« Gids voor het ontwikkelen van autocontrolesystemen bij de productie van voedingsmiddelen in(...)"
| Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling Integra bvba, Statiestraat 164, G-019 « Gids voor het ontwikkelen van autocontrolesystemen bij de productie van voedingsmiddelen in(...) | Organismes certificateurs agréés En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 14 décembre 2008, l'organi G-019 « Guide pour l'implémentation des systèmes d'autocontrôle dans les secteurs de production des(...) |
|---|---|
| FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN | AGENCE FEDERALE POUR LA SECURITE DE LA CHAINE ALIMENTAIRE |
| Erkende certificeringsinstellingen | Organismes certificateurs agréés |
| Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 | En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif |
| betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de | à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité |
| dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 14 décembre 2008, | |
| voedselketen is de certificeringsinstelling Integra bvba, Statiestraat | l'organisme certificateur Integra bvba, Statiestraat 164, 2600 |
| 164, 2600 Berchem, tel. 03-28 37 60, erkenningsnummer CI-001, tot 14 | Berchem, tél. 03-287 37 60, n° d'agrément CI-001, dans le cadre de la |
| december 2008 erkend in het kader van de validatie van autocontrolesystemen op basis van de gids : | validation des systèmes d'autocontrôle basés sur le guide : |
| G-019 « Gids voor het ontwikkelen van autocontrolesystemen bij de | G-019 « Guide pour l'implémentation des systèmes d'autocontrôle dans |
| productie van voedingsmiddelen in de sectoren : Vleesproducten - Kant | les secteurs de production des denrées alimentaires : Produits de |
| en klaar gerechten - Salades - Natuurdarmen ». | viande - Plats préparés - Salades - Boyaux naturels ». |