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2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling
Quality Partner SA - rue Hayene G-007 « Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem voor de detailhandel in algemene
voeding(...)"
Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling Quality Partner SA - rue Hayene G-007 « Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem voor de detailhandel in algemene voeding(...) | Organismes certificateurs agréés En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 20 novembre 2009, l'organi G-007 « Guide pour l'instauration d'un système d'autocontrôle pour le commerce de détail en aliment(...) |
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FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN | AGENCE FEDERALE POUR LA SECURITE DE LA CHAINE ALIMENTAIRE |
Erkende certificeringsinstellingen | Organismes certificateurs agréés |
Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 | En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif |
betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de | à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité |
dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 20 novembre 2009, | |
voedselketen is de certificeringsinstelling Quality Partner SA - rue | l'organisme certificateur Quality Partner SA - rue Hayeneux 62 - 4040 |
Hayeneux 62 - 4040 Herstal - Tel. (32)-04-240 75 00 - erkenningsnummer | Herstal - Tél. (32)-04 240 75 00 - n° d'agrément CI-004, dans le cadre |
CI-004, tot 20 november 2009 erkend in het kader van de validatie van autocontrolesystemen op basis van de gidsen : | de la validation des systèmes d'autocontrôle basés sur les guides : |
G-007 « Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem voor de | G-007 « Guide pour l'instauration d'un système d'autocontrôle pour le |
detailhandel in algemene voedingswaren »; | commerce de détail en alimentation générale »; |
G-019 « Gids voor het ontwikkelen van autocontrolesystemen bij de | G-019 « Guide pour l'implémentation des systèmes d'autocontrôle dans |
productie van voedingsmiddelen in de sectoren : Vleesproducten - Kant | les secteurs de production des denrées alimentaires : Produits de |
en klaar gerechten - Salades - Natuurdarmen ». | viande - Plats préparés - Salades - Boyaux naturels ». |