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2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling
Quality Partner SA - rue Hayene G-007 « Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem voor de detailhandel in algemene
voeding(...)"
| Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling Quality Partner SA - rue Hayene G-007 « Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem voor de detailhandel in algemene voeding(...) | Organismes certificateurs agréés En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 20 novembre 2009, l'organi G-007 « Guide pour l'instauration d'un système d'autocontrôle pour le commerce de détail en aliment(...) |
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| FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN | AGENCE FEDERALE POUR LA SECURITE DE LA CHAINE ALIMENTAIRE |
| Erkende certificeringsinstellingen | Organismes certificateurs agréés |
| Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 | En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif |
| betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de | à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité |
| dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 20 novembre 2009, | |
| voedselketen is de certificeringsinstelling Quality Partner SA - rue | l'organisme certificateur Quality Partner SA - rue Hayeneux 62 - 4040 |
| Hayeneux 62 - 4040 Herstal - Tel. (32)-04-240 75 00 - erkenningsnummer | Herstal - Tél. (32)-04 240 75 00 - n° d'agrément CI-004, dans le cadre |
| CI-004, tot 20 november 2009 erkend in het kader van de validatie van autocontrolesystemen op basis van de gidsen : | de la validation des systèmes d'autocontrôle basés sur les guides : |
| G-007 « Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem voor de | G-007 « Guide pour l'instauration d'un système d'autocontrôle pour le |
| detailhandel in algemene voedingswaren »; | commerce de détail en alimentation générale »; |
| G-019 « Gids voor het ontwikkelen van autocontrolesystemen bij de | G-019 « Guide pour l'implémentation des systèmes d'autocontrôle dans |
| productie van voedingsmiddelen in de sectoren : Vleesproducten - Kant | les secteurs de production des denrées alimentaires : Produits de |
| en klaar gerechten - Salades - Natuurdarmen ». | viande - Plats préparés - Salades - Boyaux naturels ». |