Etaamb.openjustice.be
Meertalige weergave van Koninklijk Besluit van --
← Terug naar "Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling SGS Belgium NV - Noorderlaan 87 G-023 « Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem in de Horeca sector ». (...)"
Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling SGS Belgium NV - Noorderlaan 87 G-023 « Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem in de Horeca sector ». (...) Organismes certificateurs agréés En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 5 février 2009, l'organism G-023 « Guide pour l'instauration d'un système d'autocontrôle dans le secteur Horeca ».
FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN AGENCE FEDERALE POUR LA SECURITE DE LA CHAINE ALIMENTAIRE
Erkende certificeringsinstellingen Organismes certificateurs agréés
Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif
betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité
voedselketen is de certificeringsinstelling SGS Belgium NV - dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 5 février 2009,
Noorderlaan 87 - 2030 Antwerpen - Tel. 32-(0)3.545.48.48 - l'organisme certificateur SGS Belgium NV - Noorderlaan 87 - 2030
erkenningsnummer CI-003 tot 5 februari 2009 erkend in het kader van de Antwerpen - Tél. 32-(0)3.545.48.48 - n° d'agrément CI-003, dans le
validatie van autocontrolesystemen op basis van de gids : cadre de la validation des systèmes d'autocontrôle basés sur le guide
G-023 « Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem in de : G-023 « Guide pour l'instauration d'un système d'autocontrôle dans le
Horeca sector ». secteur Horeca ».
^