← Terug naar "Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november
2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling
SGS Belgium NV - Noorderlaan 87 G-023 « Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem in de Horeca sector ». (...)"
| Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling SGS Belgium NV - Noorderlaan 87 G-023 « Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem in de Horeca sector ». (...) | Organismes certificateurs agréés En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 5 février 2009, l'organism G-023 « Guide pour l'instauration d'un système d'autocontrôle dans le secteur Horeca ». |
|---|---|
| FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN | AGENCE FEDERALE POUR LA SECURITE DE LA CHAINE ALIMENTAIRE |
| Erkende certificeringsinstellingen | Organismes certificateurs agréés |
| Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 | En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif |
| betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de | à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité |
| voedselketen is de certificeringsinstelling SGS Belgium NV - | dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 5 février 2009, |
| Noorderlaan 87 - 2030 Antwerpen - Tel. 32-(0)3.545.48.48 - | l'organisme certificateur SGS Belgium NV - Noorderlaan 87 - 2030 |
| erkenningsnummer CI-003 tot 5 februari 2009 erkend in het kader van de | Antwerpen - Tél. 32-(0)3.545.48.48 - n° d'agrément CI-003, dans le |
| validatie van autocontrolesystemen op basis van de gids : | cadre de la validation des systèmes d'autocontrôle basés sur le guide |
| G-023 « Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem in de | : G-023 « Guide pour l'instauration d'un système d'autocontrôle dans le |
| Horeca sector ». | secteur Horeca ». |