← Terug naar "Erkende certificeringsinstelling Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november
2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling
Quality Partner SA - rue Hayeneux G-023 « Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem in de Horeca sector ». (...)"
| Erkende certificeringsinstelling Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling Quality Partner SA - rue Hayeneux G-023 « Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem in de Horeca sector ». (...) | Organismes certificateur agréé En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 20 novembre 2009, l'organism G-023 « Guide pour l'instauration d'un système d'autocontrôle dans le secteur Horeca ». |
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| FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN | AGENCE FEDERALE POUR LA SECURITE DE LA CHAINE ALIMENTAIRE |
| Erkende certificeringsinstelling | Organismes certificateur agréé |
| Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 | En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif |
| betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de | à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité |
| dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 20 novembre 2009, | |
| voedselketen is de certificeringsinstelling Quality Partner SA - rue | l'organisme certificateur Quality Partner SA - rue Hayeneux 62 - 4040 |
| Hayeneux 62 - 4040 Herstal - Tel. +32-4-240 75 00 - erkenningsnummer | Herstal - Tél. +32-4-240 75 00 - n° d'agrément CI-004, dans le cadre |
| CI-004, tot 20 november 2009 erkend in het kader van de validatie van autocontrolesystemen op basis van de gids : | de la validation des systèmes d'autocontrôle basés sur le guide : |
| G-023 « Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem in de | G-023 « Guide pour l'instauration d'un système d'autocontrôle dans le |
| Horeca sector ». | secteur Horeca ». |