Etaamb.openjustice.be
Meertalige weergave van Koninklijk Besluit van --
← Terug naar "Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling Quality Partner SA - rue Hayene G-013 « Autocontrolegids voor de braadkippenkolom ». "
Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling Quality Partner SA - rue Hayene G-013 « Autocontrolegids voor de braadkippenkolom ». Organismes certificateurs agréés En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 20 novembre 2009, l'organi G-013 « Guide d'autocontrôle pour la filière des poulets de chair ».
FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN AGENCE FEDERALE POUR LA SECURITE DE LA CHAINE ALIMENTAIRE
Erkende certificeringsinstellingen Organismes certificateurs agréés
Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif
betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité
dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 20 novembre 2009,
voedselketen is de certificeringsinstelling Quality Partner SA - rue l'organisme certificateur Quality Partner SA - rue Hayeneux 62 - 4040
Hayeneux 62 - 4040 Herstal - Tel. + 32-(0)4 240 75 00 - Herstal - Tél. + 32-(0)4 240 75 00 - n° d'agrément CI-004, dans le
erkenningsnummer CI-004, tot 20 november 2009 erkend in het kader van
de validatie van autocontrolesystemen op basis van de gids: cadre de la validation des systèmes d'autocontrôle basés sur le guide :
G-013 « Autocontrolegids voor de braadkippenkolom ». G-013 « Guide d'autocontrôle pour la filière des poulets de chair ».
^