← Terug naar "Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november
2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling
Quality Partner SA - rue Hayene G-013 « Autocontrolegids voor de braadkippenkolom ». "
Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling Quality Partner SA - rue Hayene G-013 « Autocontrolegids voor de braadkippenkolom ». | Organismes certificateurs agréés En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 20 novembre 2009, l'organi G-013 « Guide d'autocontrôle pour la filière des poulets de chair ». |
---|---|
FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN | AGENCE FEDERALE POUR LA SECURITE DE LA CHAINE ALIMENTAIRE |
Erkende certificeringsinstellingen | Organismes certificateurs agréés |
Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 | En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif |
betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de | à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité |
dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 20 novembre 2009, | |
voedselketen is de certificeringsinstelling Quality Partner SA - rue | l'organisme certificateur Quality Partner SA - rue Hayeneux 62 - 4040 |
Hayeneux 62 - 4040 Herstal - Tel. + 32-(0)4 240 75 00 - | Herstal - Tél. + 32-(0)4 240 75 00 - n° d'agrément CI-004, dans le |
erkenningsnummer CI-004, tot 20 november 2009 erkend in het kader van | |
de validatie van autocontrolesystemen op basis van de gids: | cadre de la validation des systèmes d'autocontrôle basés sur le guide : |
G-013 « Autocontrolegids voor de braadkippenkolom ». | G-013 « Guide d'autocontrôle pour la filière des poulets de chair ». |