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Meertalige weergave van Koninklijk Besluit van 20/12/2012
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Koninklijk besluit tot wijziging van het koninklijk besluit van 10 november 2005 betreffende retributies bepaald bij artikel 5 van de wet van 9 december 2004 houdende de financiering van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Arrêté royal modifiant l'arrêté royal du 10 novembre 2005 relatif aux rétributions visées à l'article 5 de la loi du 9 décembre 2004 portant financement de l'Agence fédérale pour la Sécurité de la Chaîne alimentaire
FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN 20 DECEMBER 2012. - Koninklijk besluit tot wijziging van het koninklijk besluit van 10 november 2005 betreffende retributies bepaald bij artikel 5 van de wet van 9 december 2004 houdende de financiering van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen ALBERT II, Koning der Belgen, Aan allen die nu zijn en hierna wezen zullen, Onze Groet. AGENCE FEDERALE POUR LA SECURITE DE LA CHAINE ALIMENTAIRE 20 DECEMBRE 2012. - Arrêté royal modifiant l'arrêté royal du 10 novembre 2005 relatif aux rétributions visées à l'article 5 de la loi du 9 décembre 2004 portant financement de l'Agence fédérale pour la Sécurité de la Chaîne alimentaire ALBERT II, Roi des Belges, A tous, présents et à venir, Salut.
Gelet op de wet van 9 december 2004 houdende de financiering van het Vu la loi du 9 décembre 2004 portant financement de l'Agence fédérale
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen, artikel 5, pour la Sécurité de la Chaîne alimentaire, l'article 5, § 1er;
§ 1; Gelet op het koninklijk besluit van 10 november 2005 betreffende Vu l'arrêté royal du 10 novembre 2005 relatif aux rétributions visées
retributies bepaald bij artikel 5 van de wet van 9 december 2004 à l'article 5 de la loi du 9 décembre 2004 portant financement de
houdende de financiering van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen; l'Agence fédérale pour la Sécurité de la Chaîne alimentaire;
Gelet op het advies van de inspecteur van Financiën, gegeven op 9 november 2011; Vu l'avis de l'Inspecteur des Finances, donné le 9 novembre 2011;
Gelet op de akkoordbevinding van de Minister van Begroting, gegeven op 6 april 2012; Vu l'accord du Ministre du Budget, donné le 6 avril 2012;
Gelet op het overleg tussen de Gewestregeringen en de Federale Vu la concertation entre les Gouvernements régionaux et l'Autorité
Overheid op 2 april 2012; fédérale le 2 avril 2012;
Gelet op het advies van het Raadgevend Comité van het Federaal Vu l'avis du Comité consultatif de l'Agence fédérale pour la Sécurité
Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen, gegeven op 28 de la Chaîne alimentaire, donné le 28 septembre 2011;
september 2011;
Gelet op het advies nr. 51.413/3 van de Raad van State, gegeven op 5 Vu l'avis n° 51.413/3 du Conseil d'Etat, donné le 5 juin 2012, en
juni 2012, met toepassing van artikel 84, § 1, eerste lid, 1°, van de application de l'article 84, § 1er, alinéa 1er, 1°, des lois
gecoördineerde wetten op de Raad van State, gecoördineerd op 12 januari 1973; coordonnées sur le Conseil d'Etat, coordonnées le 12 janvier 1973;
Op de voordracht van de Minister van Landbouw en op het advies van Sur proposition de la Ministre de l'Agriculture et de l'avis de nos
onze in Raad vergaderde Ministers, Ministres qui en ont délibéré en Conseil,
Hebben Wij besloten en besluiten Wij : Nous avons arrêté et arrêtons :

Artikel 1.In artikel 1 moet worden toegevoegd :

Article 1er.A l'article 1er, il y a lieu d'ajouter :

§ 2. Andere definities § 2. Autres définitions
Gekoppelde analyse : analysemethode die het resultaat geeft van twee Analyse couplée : méthode d'analyse fournissant le résultat de deux ou
of meer parameters. plusieurs paramètres.

Art. 2.Het artikel 3, § 2 is vervangen door :

Art. 2.L'article 3, § 2 est remplacé par ce qui suit :

« De kostprijs van de laboratoriumanalyses die worden uitgevoerd door « Le coût des analyses de laboratoires effectuées par les laboratoires
de laboratoria van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de de l'Agence fédérale pour la Sécurité de la Chaîne alimentaire est
Voedselketen is vastgelegd in de bijlage 6. fixé dans l'annexe 6.
In het kader van gekoppelde analyses worden de kosten hiervan niet Dans le cadre d'analyses couplées, les coûts de celles-ci ne sont pas
gecumuleerd, maar teruggebracht tot de eenheidskostprijs van een cumulés mais ramenés au coût unique d'une analyse tel que fixé dans
analyse zoals bepaald in de bijlage 6. l'annexe 6.
Als een operator dringend om de uitslag van een analyse verzoekt, dan Si un opérateur demande le résultat d'une analyse en urgence, le coût
wordt de kostprijs van de analyses bepaald op 1,5 maal de prijs die is vastgelegd in de bijlage 6 ». des analyses est fixé à 1,5 fois du prix fixé à l'annexe 6 ».

Art. 3.De minister bevoegd voor de veiligheid van de voedselketen is

Art. 3.Le ministre qui a la sécurité de la chaîne alimentaire dans

belast met de uitvoering van dit besluit. ses attributions est chargé de l'exécution du présent arrêté.
Gegeven te Brussel, 20 december 2012. Donné à Bruxelles, le 20 décembre 2012.
ALBERT ALBERT
Van Koningswege : Par le Roi :
De Minister van Landbouw, La Ministre de l'Agriculture,
Mevr. S. LARUELLE Mme S. LARUELLE
BIJLAGE ANNEXE
1 1
Landbouwgrondstoffen Matières premières pour l'agriculture
Bedrag in EUR Prix en EUR
1.1. 1.1.
Meststoffen en bodemverbeterende middelen Engrais et amendements du sol
1.1.1 1.1.1
Doseringen Dosages
1.1.1.1 1.1.1.1
Urinezuur Acide urique
90,00 90,00
1.1.1.2 1.1.1.2
Ammoniakale stikstof Azote ammoniacal
20,00 20,00
1.1.1.3 1.1.1.3
Met zwavel omhulde ureumstikstof Azote dans l'urée enrobée de soufre
77,00 77,00
1.1.1.4 1.1.1.4
Nitraatstikstof Azote nitrique
20,00 20,00
1.1.1.5 1.1.1.5
Organische stikstof Azote organique
95,00 95,00
1.1.1.6 1.1.1.6
Organische stikstof oplosbaar in pepsine hydrochloride Azote organique soluble dans la pepsine en milieu chlorhydrique
20,00 20,00
1.1.1.7 1.1.1.7
Stikstof afkomstig van isobutylideendiureum (IBDU) Azote provenant de l'isobutylidènediurée (IBDU)
140,00 140,00
1.1.1.8 1.1.1.8
Stikstof afkomstig van ureumformaldehyde Azote provenant de l'urée formaldéhyde
196,00 196,00
1.1.1.9 1.1.1.9
Totale stikstof Azote total
35,00 35,00
1.1.1.10 1.1.1.10
Ureum stikstof Azote uréique
20,00 20,00
1.1.1.11 1.1.1.11
Biureet Biuret
93,00 93,00
1.1.1.12 1.1.1.12
Boor oplosbaar in water Bore soluble dans l'eau
32,00 32,00
1.1.1.13 1.1.1.13
Calcium, extraheerbaar Calcium extractible
32,00 32,00
1.1.1.14 1.1.1.14
Chloor van chloriden Chlore des chlorures
25,00 25,00
1.1.1.15 1.1.1.15
Chloriden Chlorures
25,00 25,00
1.1.1.16 1.1.1.16
Kobalt oplosbaar in water Cobalt soluble dans l'eau
32,00 32,00
1.1.1.17 1.1.1.17
Koper oplosbaar in water Cuivre soluble dans l'eau
32,00 32,00
1.1.1.18 1.1.1.18
Ijzer oplosbaar in water Fer soluble dans l'eau
32,00 32,00
1.1.1.19 1.1.1.19
Magnesium, extraheerbaar Magnésium extractible
32,00 32,00
1.1.1.20 1.1.1.20
Magnesium oplosbaar in water Magnésium soluble dans l'eau
32,00 32,00
1.1.1.21 1.1.1.21
Magnesium totaal Magnésium total
32,00 32,00
1.1.1.22 1.1.1.22
Mangaan oplosbaar in water Manganèse soluble dans l'eau
32,00 32,00
1.1.1.23 1.1.1.23
Molybdeen oplosbaar in water Molybdène soluble dans l'eau
32,00 32,00
1.1.1.24 1.1.1.24
Calciumoxide Oxyde de calcium
32,00 32,00
1.1.1.25 1.1.1.25
Magnesiumoxide Oxyde de magnésium
32,00 32,00
1.1.1.26 1.1.1.26
Kaliumoxide Oxyde de potassium
32,00 32,00
1.1.1.27 1.1.1.27
Siliciumoxide Oxyde de silicium
32,00 32,00
1.1.1.28 1.1.1.28
Silicium omkeerbaar oplosbaar ten opzichte van het totaal Oxyde de silicium réversible soluble (du total)
30,00 30,00
1.1.1.39 1.1.1.39
Natriumoxide Oxyde de sodium
32,00 32,00
1.1.1.30 1.1.1.30
Fosfor Phosphore
32,00 32,00
1.1.1.31 1.1.1.31
Fosfor, extraheerbaar Phosphore extractible
32,00 32,00
1.1.1.32 1.1.1.32
Fosfor oplosbaar in citroenzuur 2% en in alkalisch ammoniumcitraat Phosphore soluble dans l'acide citrique 2 % et dans le citrate
(Petermann) d'ammonium alcalin (Petermann)
40,00 40,00
1.1.1.33 1.1.1.33
Fosfor oplosbaar in citroenzuur 2% Phosphore soluble dans l'acide citrique 2 %
40,00 40,00
1.1.1.34 1.1.1.34
Fosfor oplosbaar in mierenzuur 2% Phosphore soluble dans l'acide formique 2 %
40,00 40,00
1.1.1.35 1.1.1.35
Fosfor oplosbaar in alkalisch ammoniumcitraat (Joulie) Phosphore soluble dans le citrate d'ammonium alcalin (Joulie)
40,00 40,00
1.1.1.36 1.1.1.36
Fosfor oplosbaar in alkalisch ammoniumcitraat (Petermann) bij 65° C Phosphore soluble dans le citrate d'ammonium alcalin (Petermann) à 65° C
40,00 40,00
1.1.1.37 1.1.1.37
Fosfor oplosbaar in alkalisch ammoniumcitraat (Petermann) bij Phosphore soluble dans le citrate d'ammonium alcalin (Petermann) à
kamertemperatuur température ambiante
40,00 40,00
1.1.1.38 1.1.1.38
Fosfor oplosbaar in neutraal ammoniumcitraat Phosphore soluble dans le citrate d'ammonium neutre
40,00 40,00
1.1.1.39 1.1.1.39
Fosfor oplosbaar in minerale zuren Phosphore soluble dans les acides minéraux
40,00 40,00
1.1.1.40 1.1.1.40
Fosfor totaal, gravimetrisch Phosphore total par gravimétrie
91,00 91,00
1.1.1.41 1.1.1.41
Kalium, extraheerbaar Potassium extractible
32,00 32,00
1.1.1.42 1.1.1.42
Kalium oplosbaar in water Potassium soluble dans l'eau
32,00 32,00
1.1.1.43 1.1.1.43
Kalium totaal Potassium total
32,00 32,00
1.1.1.44 1.1.1.44
Silicium Silicium
32,00 32,00
1.1.1.45 1.1.1.45
Natrium oplosbaar in water Sodium soluble dans l'eau
32,00 32,00
1.1.1.46 1.1.1.46
Elementaire zwavel Soufre élémentaire
32,00 32,00
1.1.1.47 1.1.1.47
Zwavel oplosbaar in water, aanwezig onder de vorm van sulfaten Soufre soluble dans l'eau, présent sous forme de sulfates
94,00 94,00
1.1.1.48 1.1.1.48
Zwavel totaal onder de vorm van sulfaten Soufre total, sous forme de sulfates
32,00 32,00
1.1.1.49 1.1.1.49
Zink oplosbaar in water Zinc soluble dans l'eau
32,00 32,00
1.1.1.50 1.1.1.50
Eén van de spoorelementen, totaal of oplosbaar in water : boor, Un des oligoéléments, total ou soluble dans l'eau : bore, cobalt,
kobalt, koper, ijzer, mangaan, molybdeen, zink cuivre, fer, manganèse, molybdène, zinc
32,00 32,00
1.1.1.51 1.1.1.51
Eén van de elementen : aluminium, cadmium, chroom, nikkel, lood, Un des éléments : aluminium, cadmium, chrome, nickel, plomb, argent,
zilver, vanadium vanadium
32,00 32,00
1.1.1.52 1.1.1.52
Arseen, met HG-AAS Arsenic, par HG-AAS
27,00 27,00
1.1.1.53 1.1.1.53
Arseen, met ICP-OES Arsenic, par ICP-OES
32,00 32,00
1.1.1.54 1.1.1.54
Selenium, met HG-AAS Sélénium, par HG-AAS
27,00 27,00
1.1.1.55 1.1.1.55
Selenium, met ICP-OES Sélénium, par ICP-OES
32,00 32,00
1.1.1.56 1.1.1.56
Kwik, met KD-AAS Mercure, par VF-AAS
27,00 27,00
1.1.1.57 1.1.1.57
Kwik, met AMA Mercure, par AMA
32,00 32,00
1.1.1.58 1.1.1.58
'Dioxine-like' PCB's via bioassay PCB 'dioxine-like' via bioassay
120,00 120,00
1.1.1.59 1.1.1.59
'Non dioxine-like' PCB's PCB 'non dioxine-like'
120,00 120,00
1.1.1.60 1.1.1.60
PCDD/PCDF via bioassay PCDD/PCDF via bioassay
120,00 120,00
1.1.2 1.1.2
Bepalingen Déterminations
1.1.2.1 1.1.2.1
Watercapaciteit na drogen Capacité d'absorption d'eau après séchage
93,00 93,00
1.1.2.2 1.1.2.2
Geleidbaarheid Conductivité
25,00 25,00
1.1.2.3 1.1.2.3
Specifieke elektrische geleidbaarheid Conductivité électrique spécifique
18,00 18,00
1.1.2.4 1.1.2.4
Rijpheidsgraad Degré de maturation
20,00 20,00
1.1.2.5 1.1.2.5
Dichtheid Densité
20,00 20,00
1.1.2.6 1.1.2.6
Basisch equivalent Equivalent base
256,00 256,00
1.1.2.7 1.1.2.7
Fijnheid (compost) zeef 40 mm Finesse (compost) tamis 40 mm
10,00 10,00
1.1.2.8 1.1.2.8
Fijnheid bij droge zeving Finesse par tamisage à sec
20,00 20,00
1.1.2.9 1.1.2.9
Fijnheid bij natte zeving Finesse par tamisage humide
20,00 20,00
1.1.2.10 1.1.2.10
Organisch deel/mineraal deel Fraction organique/fraction minérale
9,00 9,00
1.1.2.11 1.1.2.11
Granulometrie, per fractie Granulométrie, par fraction
7,00 7,00
1.1.2.12 1.1.2.12
Onzuiverheden (compost) Impuretés (compost)
20,00 20,00
1.1.2.13 1.1.2.13
Organische stof Matière organique
25,00 25,00
1.1.2.14 1.1.2.14
Droge stof Matière sèche
24,00 24,00
1.1.2.15 1.1.2.15
Organische stof in de droge stof Matière organique dans la matière sèche
25,00 25,00
1.1.2.16 1.1.2.16
Verteringsgraad Degré de décomposition
65,00 65,00
1.1.2.17 1.1.2.17
Gloeirest Résidu de calcination
25,00 25,00
1.1.2.18 1.1.2.18
pH (water) pH (eau)
15,00 15,00
1.1.2.19 1.1.2.19
Procent omhulde korrels in bulkblending Pourcentage de granulés enrobés dans un bulkblending
78,00 78,00
1.1.2.20 1.1.2.20
Verhouding C/N Relation C/N
15,00 15,00
1.1.2.21 1.1.2.21
Vochtgehalte Teneur en humidité
24,00 24,00
1.1.2.22 1.1.2.22
Neutraliserende waarde Valeur neutralisante
25,00 25,00
1.1.2.23 1.1.2.23
Steentjes > 5 mm (compost) Pierrailles > 5 mm (dans un compost)
20,00 20,00
1.1.2.24 1.1.2.24
Kiemremming (compost) Inhibition de croissance (compost)
20,00 20,00
1.1.2.25 1.1.2.25
Kiemkracht (compost) Pouvoir germinatif (compost)
20,00 20,00
1.1.3 1.1.3
Chelaten Chélatants
1.1.3.1 1.1.3.1
Dosering van chelaatvormers : DTPA, EDDHA, EDDHMA, EDTA, HEDTA Dosage d'agents chélatants : DTPA, EDDHA, EDDHMA, EDTA, HEDTA
20,00 20,00
1.1.3.2 1.1.3.2
Dosering van chelaatvormers : meso o-o EDDHA, rac o-o EDDHMA Dosage d'agents chélatants : meso o-o EDDHA, rac o-o EDDHMA
50,00 50,00
1.1.3.3 1.1.3.3
Chelateringsgraad Degré de chélatation
30,00 30,00
1.1.4 1.1.4
Microbiologie Microbiologie
1.1.4.1 1.1.4.1
Telling van Bacillus spp. Dénombrement des Bacillus spp.
20,00 20,00
1.2 1.2
Stoffen bestemd voor dierlijke voeding Substances destinées à l'alimentation des animaux
1.2.1 1.2.1
Hoofdzakelijke hoedanigheden Qualités substantielles
1.2.1.1 1.2.1.1
Zetmeel Amidon
35,00 35,00
1.2.1.2 1.2.1.2
Calcium Calcium
32,00 32,00
1.2.1.3 1.2.1.3
Ruwe cellulose Cellulose brute
45,00 45,00
1.2.1.4 1.2.1.4
Ruwe as Cendres brutes
25,00 25,00
1.2.1.5 1.2.1.5
As onoplosbaar in HCl Cendres insolubles dans l'HCl
30,00 30,00
1.2.1.7 1.2.1.7
Chloriden Chlorures
25,00 25,00
1.2.1.8 1.2.1.8
Magnesium Magnésium
32,00 32,00
1.2.1.9 1.2.1.9
Ruw vet Matière grasse brute
40,00 40,00
1.2.1.10 1.2.1.10
Droge stof Matière sèche
20,00 20,00
1.2.1.11 1.2.1.11
Ruw eiwit Protéine brute
30,00 30,00
1.2.1.12 1.2.1.12
Natrium Sodium
32,00 32,00
1.2.1.13 1.2.1.13
Zwavel Soufre
32,00 32,00
1.2.1.14 1.2.1.14
Totale suikers Sucres totaux
35,00 35,00
1.2.1.15 1.2.1.15
Vochtgehalte, gravimetrisch Teneur en humidité, par gravimétrie
20,00 20,00
1.2.2 1.2.2
Vetten Graisses
1.2.2.1 1.2.2.1
Gepolymeriseerde triglyceriden Triglycérides polymérisés
112,00 112,00
1.2.2.2 1.2.2.2
Onzuiverheden Impuretés
85,00 85,00
1.2.3 1.2.3
Merker Marqueur
1.2.3.1 1.2.3.1
GTH GTH
115,00 115,00
1.2.4 1.2.4
Vitaminen en pro-vitaminen Vitamines et pro-vitamines
1.2.4.1 1.2.4.1
Bèta caroteen Bêta carotène
100,00 100,00
1.2.4.2 1.2.4.2
Choline Choline
100,00 100,00
1.2.4.3 1.2.4.3
Vitamine A (retinol) Vitamine A (rétinol)
105,00 105,00
1.2.4.4 1.2.4.4
Vitamine B1 (thiamine) Vitamine B1 (thiamine)
105,00 105,00
1.2.4.5 1.2.4.5
Vitamine B11 (foliumzuur) Vitamine B11 (acide folique)
105,00 105,00
1.2.4.6 1.2.4.6
Vitamine B12 (cyanocobalamine) Vitamine B12 (cyanocobalamine)
105,00 105,00
1.2.4.7 1.2.4.7
Vitamine B2 (riboflavine) Vitamine B2 (riboflavine)
105,00 105,00
1.2.4.8 1.2.4.8
Vitamine B3 (niacine, PP) Vitamine B3 (niacine, PP)
105,00 105,00
1.2.4.9 1.2.4.9
Vitamine B5 (pantotheenzuur) Vitamine B5 (acide pantothénique)
105,00 105,00
1.2.4.10 1.2.4.10
Vitamine B6 (pyridoxine) Vitamine B6 (pyridoxine)
105,00 105,00
1.2.4.11 1.2.4.11
Vitamine B8 (biotine) Vitamine B8 (biotine)
110,00 110,00
1.2.4.12 1.2.4.12
Vitamine C (ascorbinezuur) Vitamine C (acide ascorbique)
105,00 105,00
1.2.4.13 1.2.4.13
Vitamine D2 (ergocalciferol) Vitamine D2 (ergocalciférol)
130,00 130,00
1.2.4.14 1.2.4.14
Vitamine D3 (cholecalciferol) Vitamine D3 (cholécalciférol)
130,00 130,00
1.2.4.15 1.2.4.15
Vitamine E (alphatocoferol) Vitamine E (alpha tocophérol)
105,00 105,00
1.2.4.16 1.2.4.16
Vitamine K3 (menadion) Vitamine K3 (menadione)
105,00 105,00
1.2.5 1.2.5
Antibiotica Antibiotiques
1.2.5.1 1.2.5.1
Aminoglycosiden, met agardiffusie Aminoglycosides, par diffusion en gélose
90,00 90,00
1.2.5.1.1 1.2.5.1.1
Apramycine Apramycine
1.2.5.2 1.2.5.2
Lincosamiden, met agardiffusie Lincosamides, par diffusion en gélose
90,00 90,00
1.2.5.2.1 1.2.5.2.1
Lincomycine Lincomycine
1.2.5.3 1.2.5.3
Macroliden, met HPLC-DAD Macrolides, par HPLC-DAD
90,00 90,00
1.2.5.3.1 1.2.5.3.1
Tilmicosine Tilmicosine
1.2.5.4 1.2.5.4
Sulfonamiden, met LC-MS/MS Sulfonamides, par LC-MS/MS
125,00 125,00
1.2.5.5 1.2.5.5
Sulfonamiden, met HPLC-DAD Sulfonamides, par HPLC-DAD
95,00 95,00
1.2.5.6 1.2.5.6
Penicillines, met HPLC-DAD Pénicillines, par HPLC-DAD
90,00 90,00
1.2.5.6.1 1.2.5.6.1
Amoxicilline Amoxicilline
1.2.5.6.2 1.2.5.6.2
Ampicilline Ampicilline
1.2.5.7 1.2.5.7
Tetracyclines, met HPLC-DAD Tétracyclines, par HPLC-DAD
100,00 100,00
1.2.5.7.1 1.2.5.7.1
Chloortetracycline hydrochloride Chlorhydrate de chlortétracycline
1.2.5.7.2 1.2.5.7.2
Doxycyline hyclaat Doxycyline hyclate
1.2.5.7.3 1.2.5.7.3
Oxytetracycline hydrochloride Chlorhydrate d'oxytétracycline
1.2.5.7.4 1.2.5.7.4
Tetracycline Tétracycline
1.2.5.8 1.2.5.8
Andere, met HPLC-DAD Autres, par HPLC-DAD
100,00 100,00
1.2.5.8.1 1.2.5.8.1
Trimethoprim Triméthoprime
1.2.5.9 1.2.5.9
Andere, door agar diffusie Autres, par diffusion en gélose
90,00 90,00
1.2.5.9.1 1.2.5.9.1
Avilamycine Avilamycine
1.2.5.9.2 1.2.5.9.2
Avoparcine Avoparcine
1.2.5.9.3 1.2.5.9.3
Bacitracine Bacitracine
1.2.5.9.4 1.2.5.9.4
Flavophospholipol Flavophospholipol
1.2.5.9.5 1.2.5.9.5
Colistine sulfaat Sulfate de colistine
1.2.5.9.6 1.2.5.9.6
Tylosine Tylosine
1.2.5.9.7 1.2.5.9.7
Virginiamycine Virginiamycine
1.2.5.10 1.2.5.10
Chlooramfenicol Chloramphénicol
1.2.5.10.1 1.2.5.10.1
met ELISA par ELISA
35,00 35,00
1.2.5.10.2 1.2.5.10.2
met LC-MS/MS par LC-MS/MS
125,00 125,00
1.2.5.11 1.2.5.11
Nitrofuranen met LC-MS/MS Nitrofuranes par LC-MS/MS
125,00 125,00
1.2.6 1.2.6
Groeibevorderende stoffen Facteurs de croissance
1.2.6.1 1.2.6.1
Carbadox, olaquindox Carbadox, olaquindox
95,00 95,00
1.2.7 1.2.7
Coccidiostatica en andere gelijkaardige stoffen Coccidiostatiques et autres substances analogues
1.2.7.1 1.2.7.1
Acetylisovaleryltylosine, met HPLC-DAD Acetylisovaleryltylosine, par HPLC-DAD
95,00 95,00
1.2.7.2 1.2.7.2
Amprolium, met HPLC-DAD Amprolium, par HPLC-DAD
95,00 95,00
1.2.7.3 1.2.7.3
Arprinocide, met UPLC-DAD Arprinocide, par UPLC-DAD
95,00 95,00
1.2.7.4 1.2.7.4
Decoquinaat, met HPLC-Fluorescentie Décoquinate, par HPLC-Fluorescence
95,00 95,00
1.2.7.5 1.2.7.5
Diclazuril, met HPLC-DAD Diclazuril, par HPLC-DAD
95,00 95,00
1.2.7.6 1.2.7.6
Diclazuril, met LC-MSn Diclazuril, par LC-MSn
150,00 150,00
1.2.7.7 1.2.7.7
Dinitolmide, met HPLC-DAD Dinitolmide, par HPLC-DAD
95,00 95,00
1.2.7.8 1.2.7.8
Tiamulinefumaraat, met HPLC-DAD Fumarate de tiamuline, par HPLC-DAD
95,00 95,00
1.2.7.9 1.2.7.9
Halofuginone, met HPLC-DAD Halofuginone, par HPLC-DAD
90,00 90,00
1.2.7.10 1.2.7.10
Halofuginone, met LC-MSn Halofuginone, par LC-MSn
150,00 150,00
1.2.7.11 1.2.7.11
Lasalocid, met HPLC-Fluorescentie Lasalocide, par HPLC-Fluorescence
100,00 100,00
1.2.7.12 1.2.7.12
Lasalocid, met LC-MSn Lasalocide, par LC-MSn
150,00 150,00
1.2.7.13 1.2.7.13
Maduramicine, met HPLC-Fluorescentie Maduramicine, par HPLC-Fluorescence
95,00 95,00
1.2.7.14 1.2.7.14
Maduramicine, met LC-MSn Maduramicine, par LC-MSn
150,00 150,00
1.2.7.15 1.2.7.15
Metichloorpindol, met HPLC-DAD Métichlorpindol, par HPLC-DAD
95,00 95,00
1.2.7.16 1.2.7.16
Metichloorpindol, met UPLC-DAD Métichlorpindol, par UPLC-DAD
100,00 100,00
1.2.7.17 1.2.7.17
Monensin, met HPLC-DAD Monensine, par HPLC-DAD
100,00 100,00
1.2.7.18 1.2.7.18
Monensin, met LC-MSn Monensine, par LC-MSn
150,00 150,00
1.2.7.19 1.2.7.19
Monensin, met turbidimetrie Monensine, par turbidimétrie
100,00 100,00
1.2.7.20 1.2.7.20
Narasin, met HPLC-DAD Narasine, par HPLC-DAD
100,00 100,00
1.2.7.21 1.2.7.21
Narasin, met LC-MSn Narasine, par LC-MSn
150,00 150,00
1.2.7.22 1.2.7.22
Narasin, met turbidimetrie Narasine, par turbidimétrie
100,00 100,00
1.2.7.23 1.2.7.23
Nicarbazine, met HPLC-DAD Nicarbazine, par HPLC-DAD
90,00 90,00
1.2.7.24 1.2.7.24
Nicarbazine, met LC-MSn Nicarbazine, par LC-MSn
150,00 150,00
1.2.7.25 1.2.7.25
Nifursol, met HPLC-DAD Nifursol, par HPLC-DAD
95,00 95,00
1.2.7.26 1.2.7.26
Robenidine, met HPLC-DAD Robénidine, par HPLC-DAD
90,00 90,00
1.2.7.27 1.2.7.27
Robenidine, met LC-MSn Robénidine, par LC-MSn
150,00 150,00
1.2.7.28 1.2.7.28
Salinomycine, met HPLC-DAD Salinomycine, par HPLC-DAD
100,00 100,00
1.2.7.29 1.2.7.29
Salinomycine, met LC-MSn Salinomycine, par LC-MSn
150,00 150,00
1.2.7.30 1.2.7.30
Salinomycine, met turbidimetrie Salinomycine, par turbidimétrie
100,00 100,00
1.2.7.31 1.2.7.31
Semduramycine, met HPLC-DAD Semduramycine, par HPLC-DAD
110,00 110,00
1.2.7.32 1.2.7.32
Semduramycine, met LC-MSn Semduramycine, par LC-MSn
150,00 150,00
1.2.7.33 1.2.7.33
Valnemuline, met HPLC-Fluorescentie Valnémuline, par HPLC-Fluorescence
100,00 100,00
1.2.8 1.2.8
Nitroimidazolen, met HPLC Nitroimidazoles, par HPLC
95,00 95,00
1.2.9 1.2.9
Antioxydantia Substances ayant des effets antioxygènes
1.2.9.1 1.2.9.1
BHA (butylhydroxyanisol) BHA (hydroxyanisole butylé)
100,00 100,00
1.2.9.2 1.2.9.2
BHT (butylhydroxytolueen) BHT (hydroxytoluène butylé)
100,00 100,00
1.2.9.3 1.2.9.3
Etoxyquin Ethoxyquine
105,00 105,00
1.2.10 1.2.10
Kleurstoffen en pigmenten Matières colorantes et pigments
1.2.10.1 1.2.10.1
Canthaxanthine Canthaxanthine
100,00 100,00
1.2.10.2 1.2.10.2
Xanthophyl Xanthophyle
100,00 100,00
1.2.11 1.2.11
Opsporing en bepaling van ongewenste stoffen en producten Recherche et dosages des substances et produits indésirables
1.2.11.1 1.2.11.1
Eén van de elementen : boor, cadmium, chroom, kobalt, koper, ijzer, Un des éléments : bore, cadmium, chrome, cobalt, cuivre, fer,
mangaan, molybdeen, nikkel, lood, zink manganèse, molybdène, nickel, plomb, zinc
32,00 32,00
1.2.11.2 1.2.11.2
Arseen, met ICP-MS Arsenic, par ICP-MS
39,00 39,00
1.2.11.3 1.2.11.3
Arseen, met HG-AAS Arsenic, par HG-AAS
27,00 27,00
1.2.11.4 1.2.11.4
Arseen, met ICP-OES Arsenic, par ICP-OES
32,00 32,00
1.2.11.5 1.2.11.5
Fluor Fluor
24,00 24,00
1.2.11.6 1.2.11.6
Selenium, met ICP-MS Sélénium, par ICP-MS
39,00 39,00
1.2.11.7 1.2.11.7
Selenium, met ICP-OES Sélénium, par ICP-OES
32,00 32,00
1.2.11.8 1.2.11.8
Kwik, met AMA Mercure, par AMA
32,00 32,00
1.2.11.9 1.2.11.9
Kwik, met ICP-MS Mercure, par ICP-MS
39,00 39,00
1.2.11.10 1.2.11.10
Kwik, met KD-AAS Mercure, par VF-AAS
27,00 27,00
1.2.11.11 1.2.11.11
Brassica juncea Brassica juncea
75,00 75,00
1.2.11.12 1.2.11.12
Cafeïne Caféine
95,00 95,00
1.2.11.13 1.2.11.13
Samenstelling van ingrediënten Composition des ingrédients
285,00 285,00
1.2.11.14 1.2.11.14
Crotalaria L. spp. Crotalaria L. spp.
75,00 75,00
1.2.11.15 1.2.11.15
Daturazaden Graines de Datura
75,00 75,00
1.2.11.16 1.2.11.16
Ricinuszaden Graines de ricin
75,00 75,00
1.2.11.17 1.2.11.17
Mijten en levende insecten Acariens et insectes vivants
75,00 75,00
1.2.11.18 1.2.11.18
Giftige onkruidzaden Semences toxiques de mauvaises herbes
75,00 75,00
1.2.11.19 1.2.11.19
Theobromine Théobromine
95,00 95,00
1.2.11.20 1.2.11.20
Theophylline Théophylline
95,00 95,00
1.2.11.21 1.2.11.21
Melamine Mélamine
171,00 171,00
1.2.11.22 1.2.11.22
Ureum Urée
77,00 77,00
1.2.12 1.2.12
PCB's en dioxines PCB et dioxines
1.2.12.1 1.2.12.1
'Dioxine-like' PCB's via bioassay PCB 'dioxine-like' via bioassay
120,00 120,00
1.2.12.2 1.2.12.2
'Non dioxine-like' PCB's PCB 'non dioxine-like'
120,00 120,00
1.2.12.3 1.2.12.3
PCDD/PCDF via bioassay PCDD/PCDF via bioassay
120,00 120,00
1.2.13 1.2.13
Polycyclische aromatische koolwaterstoffen (PAK's) Hydrocarbures aromatiques polycycliques (HAP)
125,00 125,00
1.2.14 1.2.14
Mycotoxinen en alkaloïden Mycotoxines et alcaloïdes
1.2.14.1 1.2.14.1
Aflatoxines B1, B2, G1 en G2 Aflatoxines B1, B2, G1 et G2
125,00 125,00
1.2.14.2 1.2.14.2
Moederkorenalkaloïden Alcaloïdes de l'ergot de seigle
125,00 125,00
1.2.14.3 1.2.14.3
Claviceps purpurea (moederkoren) Claviceps purpurea (ergot de seigle)
75,00 75,00
1.2.14.4 1.2.14.4
Deoxynivalenol (DON) Déoxynivalénone (DON)
125,00 125,00
1.2.14.5 1.2.14.5
Fumonisines B1, B2, B3 Fumonisines B1, B2, B3
125,00 125,00
1.2.14.6 1.2.14.6
Ochratoxine A Ochratoxine A
125,00 125,00
1.2.14.7 1.2.14.7
T2 en HT-2 toxines Toxines T2 et HT-2
125,00 125,00
1.2.14.8 1.2.14.8
Zearalenon (mycotoxine) Zéaralenone (mycotoxine)
125,00 125,00
1.2.15 1.2.15
Dierlijk meel Farine animale
1.2.15.1 1.2.15.1
Dierlijk meel Farine animale
105,00 105,00
1.2.15.2 1.2.15.2
Vismeel Farine de poisson
105,00 105,00
1.2.16 1.2.16
Pesticiden Pesticides
1.2.16.1 1.2.16.1
Bepaling van de residuen van organische chloorverbindingen Détermination des résidus de composés organochlorés
120,00 120,00
1.2.16.2 1.2.16.2
Bepaling van de residuen van organische fosforverbindingen Détermination des résidus de composés organophosphorés
173,00 173,00
1.2.16.3 1.2.16.3
Flumethrin Fluméthrine
195,00 195,00
1.2.17 1.2.17
Stoffen met hormonale, anti-hormonale, bèta-adrenergische of Substances à effet hormonal, à effet anti-hormonal, à effet
productiestimulerende werking bêta-adrénergique ou à effet stimulateur de production
1.2.17.1 1.2.17.1
Anabolica, met LC-MS/MS Anabolisants, par LC-MS/MS
200,00 200,00
1.2.17.2 1.2.17.2
Bèta-agonisten, met ELISA Bêta-agonistes, par ELISA
37,20 37,20
1.2.17.3 1.2.17.3
Bèta-agonisten, met LC-MS/MS Bêta-agonistes, par LC-MS/MS
150,00 150,00
1.2.17.4 1.2.17.4
Corticosteroïden, met LC-MS/MS Corticostéroïdes, par LC-MS/MS
200,00 200,00
1.2.17.5 1.2.17.5
Stilbenen, met LC-MS/MS Stilbènes, par LC-MS/MS
200,00 200,00
1.2.17.6 1.2.17.6
Thyreostatica, met LC-MS/MS Thyréostatiques, par LC-MS/MS
200,00 200,00
1.2.18 1.2.18
Gemedicineerde voeders Aliments médicamenteux
1.2.18.1 1.2.18.1
Benzimidazolen, met HPLC-DAD Benzimidazoles, par HPLC-DAD
1.2.18.1.1 1.2.18.1.1
Fenbendazol Fenbendazole
90,00 90,00
1.2.18.1.2 1.2.18.1.2
Flubendazol Flubendazole
90,00 90,00
1.2.18.1.3 1.2.18.1.3
Mebendazol Mébendazole
95,00 95,00
1.2.18.2 1.2.18.2
Paracetamol, met HPLC-DAD Paracétamol, par HPLC-DAD
95,00 95,00
1.2.18.3 1.2.18.3
Acetylsalicylzuur, met HPLC-DAD Acide acétylsalicylique, par HPLC-DAD
95,00 95,00
1.2.19 1.2.19
Genetisch gemodificeerde organismen (GGO's) Organismes génétiquement modifiés (OGM)
1.2.19.1 1.2.19.1
Screening Screening
470,00 470,00
1.2.19.2 1.2.19.2
Bevestiging, per event Confirmation, par évènement
260,00 260,00
1.2.19.3 1.2.19.3
Botanische onzuiverheden (colza), met microscopie Impuretés botaniques (colza), par microscopie
75,00 75,00
1.2.19.4 1.2.19.4
Botanische onzuiverheden (maïs), met microscopie Impuretés botaniques (maïs), par microscopie
75,00 75,00
1.2.19.5 1.2.19.5
Botanische onzuiverheden (soja), met microscopie Impuretés botaniques (soja), par microscopie
75,00 75,00
1.2.20 1.2.20
Microbiologie Microbiologie
1.2.20.1 1.2.20.1
Telling van enterobacteriaceae Dénombrement des entérobactéries
12,50 12,50
1.2.20.2 1.2.20.2
Detectie van Salmonella spp Recherche de Salmonella spp
30,00 30,00
1.3 1.3
Formulering van bestrijdingsmiddelen Formulations de pesticides
1.3.1 1.3.1
Aciditeit/alkaliteit - CIPAC MT 191 Acidité/alcalinité - CIPAC MT 191
107,00 107,00
1.3.2 1.3.2
Aspect (geur, kleur, fysieke vorm) Aspect (odeur, couleur, état physique)
68,00 68,00
1.3.3 1.3.3
Bulkdichtheid/Dichtheid na compacteren - CIPAC MT 186 Densité avant tassement/après tassement - CIPAC MT 186
97,00 97,00
1.3.4 1.3.4
Dichtheid - CIPAC 3.3.2 Densité - CIPAC 3.3.2
97,00 97,00
1.3.5 1.3.5
Dichtheid - CIPAC 3.2.1 Densité - CIPAC 3.2.1
97,00 97,00
1.3.6 1.3.6
Deeltjesgrootteverdeling (WG) - CIPAC MT 170 Distribution granulométrique (WG) - CIPAC MT 170
154,00 154,00
1.3.7 1.3.7
Deeltjesgrootteverdeling (GR) - CIPAC MT 58.3 Distribution granulométrique (GR) - CIPAC MT 58.3
154,00 154,00
1.3.7 1.3.7
Stroombaarheid - CIPAC MT 172 Ecoulement - CIPAC MT 172
87,00 87,00
1.3.8 1.3.8
Schuimvorming - CIPAC MT 47.2 Formation de mousse - CIPAC MT 47.2
97,00 97,00
1.3.9 1.3.9
Slijtage door brosheid en wrijving - CIPAC MT 178 Friabilité et usure (attrition) - CIPAC MT 178
68,00 68,00
1.3.10 1.3.10
Spuitbaarheid - CIPAC MT 53.3 Mouillabilité - CIPAC MT 53.3
78,00 78,00
1.3.11 1.3.11
pH van de 1% verdunning - CIPAC MT 75.3 pH de la dilution à 1% - CIPAC MT 75.3
107,00 107,00
1.3.12 1.3.12
pH van de formulering - CIPAC MT 75.3 pH de la formulation - CIPAC MT 75.3
107,00 107,00
1.3.13 1.3.13
Vlampunt - CIPAC MT 12 Point éclair - CIPAC MT 12
254,00 254,00
1.3.14 1.3.14
Dispersiespontaniteit (SE, EG) - CIPAC MT 180 Spontanéité de la dispersion (SE, EG) - CIPAC MT 180
124,00 124,00
1.3.15 1.3.15
Dispersiespontaniteit met GC (SC, CS, ZC) - CIPAC MT 160, per werkzame Spontanéité de la dispersion par GC (SC, CS, ZC) - CIPAC MT 160, par
stof substance active
787,00 787,00
1.3.16 1.3.16
Dispersiespontaniteit met HPLC (SC,CS, ZC) - CIPAC MT 160, per Spontanéité de la dispersion par HPLC (SC, CS, ZC) - CIPAC MT 160, par
werkzame stof substance active
766,00 766,00
1.3.17 1.3.17
Dispersiespontaniteit met ICP (SC, CS, ZC) - CIPAC MT 160, per Spontanéité de la dispersion par ICP (SC, CS, ZC) - CIPAC MT 160, par
werkzame stof substance active
82,00 82,00
1.3.18 1.3.18
Dispersiespontaniteit met gravimetrie (WG) - CIPAC MT 174 Spontanéité de la dispersion par pesée (WG) - CIPAC MT 174
124,00 124,00
1.3.19 1.3.19
Dispersiespontaniteit met titrimetrie (SC, CS, ZC) - CIPAC MT 160 Spontanéité de la dispersion par titrimétrie (SC, CS, ZC) - CIPAC MT 160
157,00 157,00
1.3.20 1.3.20
Stabiliteit bij lage temperatuur 7d/0° C - CIPAC MT 39.3 Stabilité à basse température 7j/0° C - CIPAC MT 39.3
87,00 87,00
1.3.21 1.3.21
Verdunningsstabiliteit (mengbaarheid) (LS, SL) - CIPAC MT 41 Stabilité de la dilution (miscibilité) (LS, SL) - CIPAC MT 41
97,00 97,00
1.3.22 1.3.22
Verdunningsstabiliteit (mengbaarheid) (SS, ST, SG, SP) - CIPAC MT 179 Stabilité de la dilution (miscibilité) (SS, ST, SG, SP) - CIPAC MT 179
97,00 97,00
1.3.23 1.3.23
Droge zeeftest (DP, DS) - CIPAC MT 59.1 Tamisage à sec (DP, DS) - CIPAC MT 59.1
87,00 87,00
1.3.24 1.3.24
Droge zeeftest met HPLC-dosering - CIPAC MT 59.1, per werkzame stof Tamisage à sec - CIPAC MT59.1 avec dosage par HPLC, par substance active
803,00 803,00
1.3.25 1.3.25
Droge zeeftest met GC-dosering - CIPAC MT 59.1, per werkzame stof Tamisage à sec - CIPAC MT59.1 avec dosage par GC, par substance active
824,00 824,00
1.3.26 1.3.26
Droge zeeftest met ICP-dosering - CIPAC MT 59.1, per werkzame stof Tamisage à sec - CIPAC MT59.1 avec dosage par ICP, par substance active
122,00 122,00
1.3.27 1.3.27
Droge zeeftest met titrimetrie-dosering - CIPAC MT 59.1, per werkzame Tamisage à sec - CIPAC MT59.1 avec dosage par titrimétrie, par
stof substance active
394,00 394,00
1.3.28 1.3.28
Droge zeeftest - CIPAC MT 59.1 met dosering door elektrolyse, per Tamisage à sec - CIPAC MT59.1 avec dosage par électrolyse, par
werkzame stof substance active
748,00 748,00
1.3.29 1.3.29
Natte zeeftest - CIPAC MT 185 Tamisage humide - CIPAC MT 185
87,00 87,00
1.3.30 1.3.30
Stofgehalte - CIPAC MT 171 Teneur en poussières - CIPAC MT 171
97,00 97,00
1.3.31 1.3.31
Gehalte aan werkzame stof met elektrolyse Teneur en substance active par électrolyse
661,00 661,00
1.3.32 1.3.32
Gehalte aan werkzame stof met GC, per werkzame stof Teneur en substance active par GC, par substance active
737,00 737,00
1.3.33 1.3.33
Gehalte aan werkzame stof met HPLC, per werkzame stof Teneur en substance active par HPLC, par substance active
716,00 716,00
1.3.34 1.3.34
Gehalte aan werkzame stof met ICP, per werkzame stof Teneur en substance active par ICP, par substance active
32,00 32,00
1.3.35 1.3.35
Gehalte aan werkzame stof met titrimetrie, per werkzame stof Teneur en substance active, par titrimétrie, par substance active
307,00 307,00
1.3.36 1.3.36
Oppervlaktespanning Tension superficielle
93,00 93,00
1.3.37 1.3.37
Emulsiestabiliteit - CIPAC MT 36 Tenue en émulsion - CIPAC MT 36
154,00 154,00
1.3.38 1.3.38
Zweefvermogen met ICP - CIPAC MT 184, per werkzame stof Tenue en suspension par ICP - CIPAC MT 184, par substance active
85,00 85,00
1.3.39 1.3.39
Zweefvermogen met GC - CIPAC MT 184, per werkzame stof Tenue en suspension par GC - CIPAC MT 184, par substance active
787,00 787,00
1.3.40 1.3.40
Zweefvermogen met HPLC - CIPAC MT 184, per werkzame stof Tenue en suspension par HPLC - CIPAC MT 184, par substance active
766,00 766,00
1.3.41 1.3.41
Zweefvermogen met titrimetrie - CIPAC MT 184, per werkzame stof Tenue en suspension par titrimétrie - CIPAC MT 184, par substance active
157,00 157,00
1.3.42 1.3.42
Gietbaarheid - CIPAC MT 148.1 Vidage - CIPAC MT 148.1
93,00 93,00
1.3.43 1.3.43
Viscositeit - CIPAC MT 192 Viscosité - CIPAC MT 192
176,00 176,00
2 2
Voedingsmiddelen Denrées alimentaires
2.1 2.1
Additieven Additifs
2.1.1 2.1.1
Kleurstoffen Colorants
2.1.1.1 2.1.1.1
Leucomalachietgroen Vert de leucomalachite
150,00 150,00
2.1.1.2 2.1.1.2
Malachietgroen Vert de malachite
150,00 150,00
2.1.2 2.1.2
Bewaarmiddelen Agents conservateurs
2.1.2.1 2.1.2.1
Benzoëzuur Acide benzoïque
119,00 119,00
2.1.2.2 2.1.2.2
Melkzuur Acide lactique
106,00 106,00
2.1.2.3 2.1.2.3
Sorbinezuur Acide sorbique
119,00 119,00
2.1.2.4 2.1.2.4
Sulfieten Sulfites
119,00 119,00
2.1.3 2.1.3
Zoetstoffen Edulcorants
2.1.3.1 2.1.3.1
Acesulfam K Acésulfame K
121,00 121,00
2.1.3.2 2.1.3.2
Aspartaam Aspartame
121,00 121,00
2.1.3.3 2.1.3.3
Cyclamaat Cyclamate
121,00 121,00
2.1.3.4 2.1.3.4
Neotame Néotame
121,00 121,00
2.1.3.5 2.1.3.5
Sucralose Sucralose
121,00 121,00
2.2 2.2
Vitaminen en pro-vitaminen Vitamines et pro-vitamines
2.2.1 2.2.1
Bèta caroteen Bêta carotène
100,00 100,00
2.2.2 2.2.2
Choline Choline
100,00 100,00
2.2.3 2.2.3
Vitamine A (retinol) Vitamine A (rétinol)
105,00 105,00
2.2.4 2.2.4
Vitamine B1 (thiamine) Vitamine B1 (thiamine)
105,00 105,00
2.2.5 2.2.5
Vitamine B11 (foliumzuur) Vitamine B11 (acide folique)
105,00 105,00
2.2.6 2.2.6
Vitamine B12 (cyanocobalamine) Vitamine B12 (cyanocobalamine)
105,00 105,00
2.2.7 2.2.7
Vitamine B2 (riboflavine) Vitamine B2 (riboflavine)
105,00 105,00
2.2.8 2.2.8
Vitamine B3 (niacine, PP) Vitamine B3 (niacine, PP)
105,00 105,00
2.2.9 2.2.9
Vitamine B5 (pantotheenzuur) Vitamine B5 (acide pantothénique)
105,00 105,00
2.2.10 2.2.10
Vitamine B6 (pyridoxine) Vitamine B6 (pyridoxine)
105,00 105,00
2.2.11 2.2.11
Vitamine B8 (biotine) Vitamine B8 (biotine)
110,00 110,00
2.2.12 2.2.12
Vitamine C (ascorbinezuur) Vitamine C (acide ascorbique)
105,00 105,00
2.2.13 2.2.13
Vitamine D2 (ergocalciferol) Vitamine D2 (ergocalciférol)
130,00 130,00
2.2.14 2.2.14
Vitamine D3 (cholecalciferol) Vitamine D3 (cholécalciférol)
130,00 130,00
2.2.15 2.2.15
Vitamine E (alphatocoferol) Vitamine E (alpha tocophérol)
105,00 105,00
2.2.16 2.2.16
Vitamine K3 (menadion) Vitamine K3 (menadione)
105,00 105,00
2.3 2.3
Antibiotica Antibiotiques
2.3.1 2.3.1
Aminoglycosiden in vlees en vleesproducten Aminoglycosides dans la viande et produits de viande
2.3.1.1 2.3.1.1
Dihydrostreptomycine, met ELISA Dihydrostreptomycine, par ELISA
50,00 50,00
2.3.1.2 2.3.1.2
Streptomycine, met ELISA Streptomycine, par ELISA
50,00 50,00
2.3.2 2.3.2
Cephalosporines in vlees en vleesproducten Céphalosporines dans la viande et produits de viande
2.3.2.1 2.3.2.1
Cefoperazone, met LC-MS Cefoperazone, par LC-MS
145,00 145,00
2.3.2.2 2.3.2.2
Cefquinome, met LC-MS Cefquinome, par LC-MS
145,00 145,00
2.3.3 2.3.3
Lincosamiden in vlees en vleesproducten Lincosamides dans la viande et produits de viande
2.3.3.1 2.3.3.1
Lincomycine met LC-MS Lincomycine, par LC-MS
145,00 145,00
2.3.3.2 2.3.3.2
Lincomycine, met PremiRtest Lincomycine, par PremiRtest
25,00 25,00
2.3.4 2.3.4
Sulfonamiden in melk en melkproducten, in vlees en vleesproducten, in Sulfonamides dans le lait et les produits laitiers, la viande et
ei en eiproducten met LC-MS/MS produits de viande, les oeufs et produits d'oeufs, par LC-MS/MS
125,00 125,00
2.3.5 2.3.5
Sulfonamiden in vlees en vleesproducten met PremiRtest Sulfonamides dans la viande et produits de viande, par PremiRtest
25,00 25,00
2.3.6 2.3.6
Penicillines in vlees en vleesproducten met PremiRtest Pénicillines dans la viande et produits de viande, par PremiRtest
25,00 25,00
2.3.6.1 2.3.6.1
Amoxicilline Amoxicilline
2.3.6.2 2.3.6.2
Ampicilline Ampicilline
2.3.6.3 2.3.6.3
Benzylpenicilline Benzylpénicilline
2.3.6.4 2.3.6.4
Cefalexine Cefalexine
2.3.6.5 2.3.6.5
Cefazoline Cefazoline
2.3.6.6 2.3.6.6
Ceftiofur Ceftiofur
2.3.6.7 2.3.6.7
Cephaphirine Cephaphirine
2.3.6.8 2.3.6.8
Cloxacilline Cloxacilline
2.3.6.9 2.3.6.9
Dicloxacilline Dicloxacilline
2.3.6.10 2.3.6.10
Nafcilline Nafcilline
2.3.6.11 2.3.6.11
Oxacilline Oxacilline
2.3.7 2.3.7
Penicillines in vlees en vleesproducten, met LC-MS Pénicillines dans la viande et produits de viande, par LC-MS
145,00 145,00
2.3.7.1 2.3.7.1
Ampicilline Ampicilline
2.3.7.2 2.3.7.2
Benzylpenicilline Benzylpénicilline
2.3.7.3 2.3.7.3
Cefalexine Cefalexine
2.3.7.4 2.3.7.4
Cefazoline Cefazoline
2.3.7.5 2.3.7.5
Ceftiofur Ceftiofur
2.3.7.6 2.3.7.6
Cephaphirine Cephaphirine
2.3.7.7 2.3.7.7
Penicilline V Pénicilline V
2.3.8 2.3.8
Tetracyclines in vlees en vleesproducten, met LC-MS Tétracyclines dans la viande et produits de viande, par LC-MS
145,00 145,00
2.3.8.1 2.3.8.1
Chloortetracycline Chlortétracycline
2.3.8.2 2.3.8.2
Doxycycline Doxycycline
2.3.8.3 2.3.8.3
Oxytetracycline Oxytétracycline
2.3.8.4 2.3.8.4
Tetracycline Tétracycline
2.3.9 2.3.9
Tetracyclines in vlees en vleesproducten, met PremiRtest Tétracyclines dans la viande et produits de viande, par PremiRtest
25,00 25,00
2.3.9.1 2.3.9.1
Chloortetracycline Chlortétracycline
2.3.9.2 2.3.9.2
Doxycycline Doxycycline
2.3.9.3 2.3.9.3
Oxytetracycline Oxytétracycline
2.3.9.4 2.3.9.4
Tetracycline Tétracycline
2.3.10 2.3.10
Tetracyclines, in vlees en vleesproducten, met ELISA Tétracyclines dans la viande et produits de viande, par ELISA
50,00 50,00
2.3.10.1 2.3.10.1
Chloortetracycline Chlortétracycline
2.3.10.2 2.3.10.2
Doxycycline Doxycycline
2.3.10.3 2.3.10.3
Oxytetracycline Oxytétracycline
2.3.10.4 2.3.10.4
Tetracycline Tétracycline
2.3.11 2.3.11
Tetracyclines, in vlees en vleesproducten, met Tetrasensor Tétracyclines dans la viande et produits de viande, par Tetrasensor
20,00 20,00
2.3.11.1 2.3.11.1
Chloortetracycline Chlortétracycline
2.3.11.2 2.3.11.2
Doxycycline Doxycycline
2.3.11.3 2.3.11.3
Oxytetracycline Oxytétracycline
2.3.11.4 2.3.11.4
Tetracycline Tétracycline
2.3.12 2.3.12
Tetracyclines in producten van de bijenteelt, met ELISA Tétracyclines dans les produits apicoles, par ELISA
50,00 50,00
2.3.12.1 2.3.12.1
Chloortetracycline Chlortétracycline
2.3.12.2 2.3.12.2
Doxycycline Doxycycline
2.3.12.3 2.3.12.3
Oxytetracycline Oxytétracycline
2.3.12.4 2.3.12.4
Tetracycline Tétracycline
2.3.13 2.3.13
Quinolonen in vlees en vleesproducten, met LC-MS Quinolones dans la viande et produits de viande, par LC-MS
145,00 145,00
2.3.13.1 2.3.13.1
Nalidixinezuur Acide nalidixique
2.3.13.2 2.3.13.2
Oxolinezuur Acide oxoline
2.3.13.3 2.3.13.3
Ciprofloxacine Ciprofloxacine
2.3.13.4 2.3.13.4
Danofloxacine Danofloxacine
2.3.13.5 2.3.13.5
Difloxacine Difloxacine
2.3.13.6 2.3.13.6
Enrofloxacine Enrofloxacine
2.3.13.7 2.3.13.7
Flumequine Fluméquine
2.3.13.8 2.3.13.8
Marbofloxacine Marbofloxacine
2.3.13.9 2.3.13.9
Norfloxacine Norfloxacine
2.3.13.10 2.3.13.10
Sarafloxacine Sarafloxacine
2.3.14 2.3.14
Andere Autres
2.3.14.1 2.3.14.1
Chlooramfenicol Chloramphénicol
2.3.14.1.1 2.3.14.1.1
met ELISA par ELISA
35,00 35,00
2.3.14.1.2 2.3.14.1.2
met LC-MS/MS par LC-MS/MS
125,00 125,00
2.3.15 2.3.15
Nitrofuranen met LC-MS/MS Nitrofuranes par LC-MS/MS
125,00 125,00
2.3.16 2.3.16
Metabolieten van nitrofuranen met LC-MS/MS Métabolites des nitrofuranes par LC-MS/MS
125,00 125,00
2.4 2.4
Zware metalen Métaux lourds
2.4.1 2.4.1
Cadmium, met GF-AAS Cadmium, par GF-AAS
32,00 32,00
2.4.2 2.4.2
Cadmium, met ICP-MS Cadmium, par ICP-MS
39,00 39,00
2.4.3.1 2.4.3.1
Kwik, met AMA Mercure, par AMA
2.4.3.2. 2.4.3.2.
Kwik, met ICP-MS Mercure, par ICP-MS
32,00 32,00
39,00 39,00
2.4.4 2.4.4
Lood, met ICP-MS Plomb, par ICP-MS
39,00 39,00
2.4.5 2.4.5
Lood, met GF-AAS Plomb, par GF-AAS
32,00 32,00
2.4.6 2.4.6
Eén van de elementen : aluminium, koper, zink Un des éléments : aluminium, cuivre, zinc
32,00 32,00
2.5 2.5
PCB's en dioxines PCB et dioxines
2.5.1 2.5.1
'Dioxine-like' PCB's via bioassay PCB 'dioxine-like' via bioassay
120,00 120,00
2.5.2 2.5.2
'Non dioxine-like' PCB's PCB 'non dioxine-like'
120,00 120,00
2.5.3 2.5.3
PCDD/PCDF via bioassay PCDD/PCDF via bioassay
120,00 120,00
2.6 2.6
Polycyclische aromatische koolwaterstoffen (PAK's) Hydrocarbures aromatiques polycycliques (HAP)
125,00 125,00
2.7 2.7
Pesticiden Pesticides
2.7.1 2.7.1
Bepaling van de residuen van organische chloorverbindingen Détermination des résidus de composés organochlorés
120,00 120,00
2.7.2 2.7.2
Bepaling van de residuen van organische fosforverbindingen Détermination des résidus de composés organophosphorés
173,00 173,00
2.7.3 2.7.3
Pyrethroïden Pyréthroïdes
120,00 120,00
2.8 2.8
Mycotoxinen en alcaloïden Mycotoxines et alcaloïdes
2.8.1 2.8.1
Aflatoxines B1, B2, G1 en G2 Aflatoxines B1, B2, G1 et G2
125,00 125,00
2.8.2 2.8.2
Aflatoxine M1 Aflatoxine M1
124,00 124,00
2.8.3 2.8.3
Moederkorenalkaloïden Alcaloïdes de l'ergot de seigle
125,00 125,00
2.8.4 2.8.4
Claviceps purpurea (moederkoren) Claviceps purpurea (ergot de seigle)
75,00 75,00
2.8.5 2.8.5
Deoxynivalenol (DON) Déoxynivalénone (DON)
125,00 125,00
2.8.6 2.8.6
Fumonisines B1, B2, B3 Fumonisines B1, B2, B3
125,00 125,00
2.8.7 2.8.7
Ochratoxine A Ochratoxine A
125,00 125,00
2.8.8 2.8.8
Patuline Patuline
144,00 144,00
2.8.9 2.8.9
T2 en HT-2 toxines Toxines T2 et HT-2
125,00 125,00
2.8.10 2.8.10
Zearalenon (mycotoxine) Zéaralenone (mycotoxine)
125,00 125,00
2.9 2.9
Stoffen met hormonale, anti-hormonale, bèta-adrenergische of Substances à effet hormonal, à effet anti-hormonal, à effet
productiestimulerende werking bêta-adrénergique ou à effet stimulateur de production
2.9.1 2.9.1
Anabolica, met LC-MS/MS Anabolisants, par LC-MS/MS
200,00 200,00
2.9.2 2.9.2
Bèta-agonisten, met ELISA Bêta-agonistes, par ELISA
37,20 37,20
2.9.3 2.9.3
Bèta-agonisten, met LC-MS/MS Bêta-agonistes, par LC-MS/MS
150,00 150,00
2.9.4 2.9.4
Corticosteroïden, met LC-MS/MS Corticostéroïdes, par LC-MS/MS
200,00 200,00
2.9.5 2.9.5
Thyreostatica, met LC-MS/MS Thyréostatiques, par LC-MS/MS
200,00 200,00
2.10 2.10
Sedativa, met LC-MS/MS Sédatifs, par LC-MS/MS
200,00 200,00
2.11 2.11
Avermectinen Avermectines
95,00 95,00
2.12 2.12
Coccidiostatica in ei en eiproducten, met LC-MSn Coccidiostatiques dans les oeufs et ovoproduits, par LC-MSn
2.12.1 2.12.1
Decoquinaat Décoquinate
150,00 150,00
2.12.2 2.12.2
Diclazuril Diclazuril
150,00 150,00
2.12.3 2.12.3
Halofuginone Halofuginone
150,00 150,00
2.12.4 2.12.4
Lasalocid Lasalocide
100,00 100,00
2.12.5 2.12.5
Maduramicine Maduramicine
150,00 150,00
2.12.6 2.12.6
Monensin Monensin
150,00 150,00
2.12.7 2.12.7
Narasine Narasine
150,00 150,00
2.12.8 2.12.8
Nicarbazine Nicarbazine
150,00 150,00
2.12.9 2.12.9
Robenidine Robénidine
150,00 150,00
2.12.10 2.12.10
Salinomycine Salinomycine
150,00 150,00
2.12.11 2.12.11
Semduramycine Semduramycine
150,00 150,00
2.13 2.13
Nitroimidazolen in vlees en vleesproducten, met LC-MS Nitroimidazoles dans la viande et produits de viande, par LC-MS
150,00 150,00
2.14 2.14
Bepaling van Détermination de
2.14.1 2.14.1
Betahydroxyboterzuur Acide bêta-hydroxybutyrique
108,00 108,00
2.14.2 2.14.2
Glutaminezuur Acide glutamique
109,00 109,00
2.14.3 2.14.3
Titreerbare zuurtegraad Acidité titrable
100,00 100,00
2.14.4 2.14.4
Acrylamide Acrylamide
150,00 150,00
2.14.5 2.14.5
Wateractiviteit (aw) Activité de l'eau (aw)
40,00 40,00
2.14.6 2.14.6
Boorzuur Acide borique
93,00 93,00
2.14.7 2.14.7
Samenstelling van vetzuren Composition des acides gras
130,00 130,00
2.14.8 2.14.8
Ethylcarbamaat Carbamate d'éthyle
179,00 179,00
2.14.9 2.14.9
Minerale olie C10 tot C56 Huile minérale C10 à C56
199,00 199,00
2.14.10 2.14.10
Bestraling door thermoluminescentie Irradiation par thermoluminescence
150,00 150,00
2.14.11 2.14.11
Trans-isomeren van vetzuren Isomères trans des acides gras
130,00 130,00
2.14.12 2.14.12
Vetvrije droge stof Matière sèche non grasse
119,00 119,00
2.14.13 2.14.13
Melamine Mélamine
171,00 171,00
2.14.14 2.14.14
Nitraat Nitrate
119,00 119,00
2.14.15 2.14.15
Nitriet Nitrite
184,00 184,00
2.14.16 2.14.16
pH pH
35,00 35,00
2.14.17 2.14.17
Fosfaten Phosphates
119,00 119,00
2.14.18 2.14.18
Residuen van schaal- en vliesdelen Résidus de coquilles et de membranes
30,00 30,00
2.14.19 2.14.19
Zout Sel
70,00 70,00
2.14.20 2.14.20
Vetgehalte Teneur en matière grasse
86,00 86,00
2.14.21 2.14.21
Eiwitgehalte Teneur en protéines
83,00 83,00
2.14.22 2.14.22
Gepolymeriseerde triglyceriden Triglycérides polymérisés
112,00 112,00
2.15 2.15
Allergenen Allergènes
2.15.1 2.15.1
Amandelnoten Amande
105,00 105,00
2.15.2 2.15.2
Aardnoten Arachide
114,00 114,00
2.15.3 2.15.3
Gluten Gluten
131,00 131,00
2.15.4 2.15.4
Melk Lait
150,00 150,00
2.15.5 2.15.5
Cashewnoten Noix de cajou
105,00 105,00
2.15.6 2.15.6
Macadamianoten Noix de macadamia
105,00 105,00
2.15.7 2.15.7
Paranoten Noix du brésil
105,00 105,00
2.15.8 2.15.8
Eieren Oeufs
114,00 114,00
2.15.9 2.15.9
Pistachenoten Pistaches
105,00 105,00
2.15.10 2.15.10
Soja Soja
114,00 114,00
2.16 2.16
Biogene amines Amines biogènes
2.16.1 2.16.1
Histamine Histamine
102,00 102,00
2.17 2.17
Genetisch gemodificeerde organismen (GGO's) Organismes génétiquement modifiés (OGM)
2.17.1 2.17.1
Screening Screening
470,00 470,00
2.17.2 2.17.2
Bevestiging, per event Confirmation, par évènement
260,00 260,00
2.18 2.18
Microbiologie in levensmiddelen Microbiologie des denrées alimentaires
2.18.1 2.18.1
Telling van Dénombrement des
2.18.1.1 2.18.1.1
Anaërobe sulfietreducerenden (clostridia) Anaérobies sulfitoréducteurs (clostridia)
14,50 14,50
2.18.1.2 2.18.1.2
Bacillus cereus Bacillus cereus
14,50 14,50
2.18.1.3 2.18.1.3
Thermotolerante Campylobacter Campylobacter thermotolérants
42,00 42,00
2.18.1.4 2.18.1.4
Clostridium perfringens Clostridium perfringens
25,00 25,00
2.18.1.5 2.18.1.5
Totaal coliformen Coliformes totaux
12,50 12,50
2.18.1.6 2.18.1.6
Enterobacteriaceae Entérobactéries
12,50 12,50
2.18.1.7 2.18.1.7
Escherichia coli Escherichia coli
14,50 14,50
2.18.1.8 2.18.1.8
Escherichia coli (MPN methode) Escherichia coli (méthode NPP)
60,00 60,00
2.18.1.9 2.18.1.9
Totaal aantal aërobe kiemen Germes totaux aérobies
12,50 12,50
2.18.1.10 2.18.1.10
Gisten en schimmels Levures et moisissures
12,50 12,50
2.18.1.11 2.18.1.11
Listeria monocytogenes Listeria monocytogenes
38,00 38,00
2.18.1.12 2.18.1.12
Coagulase positieve staphylococcen Staphylocoques à coagulase positive
14,50 14,50
2.18.2 2.18.2
Detectie van Recherche de
2.18.2.1 2.18.2.1
Thermotolerante Campylobacter Campylobacter thermotolérants
42,00 42,00
2.18.2.2 2.18.2.2
Cronobacter sakazakii Cronobacter sakazakii
45,00 45,00
2.18.2.3 2.18.2.3
Enterobacteriacae Entérobactéries
20,00 20,00
2.18.2.4 2.18.2.4
Enterotoxines van staphylococcen Entérotoxines de staphylocoques
125,00 125,00
2.18.2.5 2.18.2.5
Escherichia Coli O157 Escherichia coli O157
30,00 30,00
2.18.2.6 2.18.2.6
Escherichia coli O104 H4 Escherichia coli O104 H4
110,00 110,00
2.18.2.7 2.18.2.7
Listeria monocytogenes Listeria monocytogenes
38,00 38,00
2.18.2.8 2.18.2.8
Salmonella spp Salmonella spp
30,00 30,00
2.18.2.9 2.18.2.9
Coagulase positieve staphylococcen Staphylocoques à coagulase positive
14,50 14,50
2.18.2.10 2.18.2.10
Vibrio cholereae Vibrio cholereae
30,00 30,00
2.18.2.11 2.18.2.11
Vibrio parahaemolyticus Vibrio parahaemolyticus
30,00 30,00
2.18.2.12 2.18.2.12
VTEC VTEC
110,00 110,00
2.19 2.19
Microbiologie van water Microbiologie des eaux
2.19.1 2.19.1
Telling van Dénombrement des
2.19.1.1 2.19.1.1
Totaal kiemen bij 22° C Germes totaux à 22° C
30,00 30,00
2.19.1.2 2.19.1.2
Totaal kiemen bij 37° C Germes totaux à 37° C
30,00 30,00
2.19.2 2.19.2
Detectie en telling van Recherche et dénombrement des
2.19.2.1 2.19.2.1
Clostridium perfringens Clostridium perfringens
32,50 32,50
2.19.2.2 2.19.2.2
Coliformen Coliformes
37,50 37,50
2.19.2.3 2.19.2.3
Enterococcen (faecale streptococcen) Entérocoques (streptocoques fécaux)
45,00 45,00
2.19.2.4 2.19.2.4
Escherichia coli Escherichia coli
37,50 37,50
2.19.2.5 2.19.2.5
Pseudomonas aeruginosa Pseudomonas aeruginosa
70,00 70,00
2.19.2.6 2.19.2.6
Sporen van anaërobe sulfietreducerenden (clostridia) Spores d'anaérobies sulfitoréducteurs (clostridia)
32,50 32,50
3 3
Dierlijke producten Produits animaux
3.1 3.1
Antibiotica Antibiotiques
3.1.1 3.1.1
Tilmicosine, met LC-MS Tilmicosine, par LC-MS
145,00 145,00
3.1.2 3.1.2
Aminoglycosiden, met ELISA Aminoglycosides, par ELISA
50,00 50,00
3.1.2.1 3.1.2.1
Dihydrostreptomycine Dihydrostreptomycine
3.1.2.2 3.1.2.2
Streptomycine Streptomycine
3.1.3 3.1.3
Cephalosporines met LC-MS/MS Céphalosporines, par LC-MS/MS
145,00 145,00
3.1.3.1 3.1.3.1
Cefoperazone Cefoperazone
3.1.3.2 3.1.3.2
Cefquinome Cefquinome
3.1.4 3.1.4
Lincosamiden met LC-MS/MS Lincosamides, par LC-MS/MS
145,00 145,00
3.1.4.1 3.1.4.1
Lincomycine Lincomycine
3.1.5 3.1.5
Penicillines, met PremiRtest Pénicillines, par premitest
25,00 25,00
3.1.5.1 3.1.5.1
Amoxicilline Amoxicilline
3.1.5.2 3.1.5.2
Ampicilline Ampicilline
3.1.5.3 3.1.5.3
Benzylpenicilline Benzylpénicilline
3.1.5.4 3.1.5.4
Cefalexine Cefalexine
3.1.5.5 3.1.5.5
Cefazoline Cefazoline
3.1.5.6 3.1.5.6
Ceftiofur Ceftiofur
3.1.5.7 3.1.5.7
Cephaphirine Cephaphirine
3.1.5.8 3.1.5.8
Cloxacilline Cloxacilline
3.1.5.9 3.1.5.9
Dicloxacilline Dicloxacilline
3.1.5.10 3.1.5.10
Nafcilline Nafcilline
3.1.5.11 3.1.5.11
Oxacilline Oxacilline
3.1.6 3.1.6
Penicillines, met LC-MS Pénicillines, par LC-MS
145,00 145,00
3.1.6.1 3.1.6.1
Ampicilline Ampicilline
3.1.6.2 3.1.6.2
Benzylpenicilline Benzylpénicilline
3.1.6.3 3.1.6.3
Cefalexine Cefalexine
3.1.6.4 3.1.6.4
Cefazoline Cefazoline
3.1.6.5 3.1.6.5
Ceftiofur Ceftiofur
3.1.6.6 3.1.6.6
Cephaphirine Cephaphirine
3.1.6.7 3.1.6.7
Penicilline V Pénicilline V
3.1.7 3.1.7
Tetracyclines, met PremiRtest Tétracyclines, par premitest
25,00 25,00
3.1.7.1 3.1.7.1
Chloortetracycline Chlortétracycline
3.1.7.2 3.1.7.2
Doxycycline Doxycycline
3.1.7.3 3.1.7.3
Oxytetracycline Oxytétracycline
3.1.7.4 3.1.7.4
Tetracycline Tétracycline
3.1.8 3.1.8
Tetracyclines, met ELISA Tétracyclines, par ELISA
50,00 50,00
3.1.8.1 3.1.8.1
Chloortetracycline Chlortétracycline
3.1.8.2 3.1.8.2
Doxycycline Doxycycline
3.1.8.3 3.1.8.3
Oxytetracycline Oxytétracycline
3.1.8.4 3.1.8.4
Tetracycline Tétracycline
3.1.9 3.1.9
Tetracyclines, in vlees en vleesproducten, met Tetrasensor Tétracyclines dans la viande et produits de viande, par Tetrasensor
20,00 20,00
3.1.9.1 3.1.9.1
Chloortetracycline Chlortétracycline
3.1.9.2 3.1.9.2
Doxycycline Doxycycline
3.1.9.3 3.1.9.3
Oxytetracycline Oxytétracycline
3.1.9.4 3.1.9.4
Tetracycline Tétracycline
3.1.10 3.1.10
Tetracyclines, met LC-MS Tétracyclines, par LC-MS
145,00 145,00
3.1.10.1 3.1.10.1
Chloortetracycline Chlortétracycline
3.1.10.2 3.1.10.2
Doxycycline Doxycycline
3.1.10.3 3.1.10.3
Oxytetracycline Oxytétracycline
3.1.10.4 3.1.10.4
Tetracycline Tétracycline
3.1.11 3.1.11
Quinolonen, met LC-MS Quinolones, par LC-MS
145,00 145,00
3.1.11.1 3.1.11.1
Nalidixinezuur Acide nalidixique
3.1.11.2 3.1.11.2
Oxolinezuur Acide oxoline
3.1.11.3 3.1.11.3
Ciprofloxacine Ciprofloxacine
3.1.11.4 3.1.11.4
Danofloxacine Danofloxacine
3.1.11.5 3.1.11.5
Difloxacine Difloxacine
3.1.11.6 3.1.11.6
Enrofloxacine Enrofloxacine
3.1.11.7 3.1.11.7
Flumequine Fluméquine
3.1.11.8 3.1.11.8
Marbofloxacine Marbofloxacine
3.1.11.9 3.1.11.9
Norfloxacine Norfloxacine
3.1.11.10 3.1.11.10
Sarafloxacine Sarafloxacine
3.1.12 3.1.12
Sulfonamiden, met LC-MS/MS Sulfonamides, par LC-MS/MS
125,00 125,00
3.1.13 3.1.13
Sulfonamiden, met PremiRtest Sulfonamides, par PremiRtest
25,00 25,00
3.1.14 3.1.14
Andere Autres
3.1.14.1 3.1.14.1
Chlooramfenicol Chloramphénicol
3.1.14.1.1 3.1.14.1.1
met ELISA par ELISA
35,00 35,00
3.1.14.1.2 3.1.14.1.2
met LC-MS/MS par LC-MS/MS
125,00 125,00
3.2 3.2
Nitrofuranen met LC-MS/MS Nitrofuranes par LC-MS/MS
125,00 125,00
3.3 3.3
Metabolieten van nitrofuranen met LC-MS/MS Métabolites des nitrofuranes par LC-MS/MS
125,00 125,00
3.4 3.4
Nitroimidazolen, met LC-MS/MS Nitroimidazoles, par LC-MS/MS
150,00 150,00
3.5 3.5
Stoffen met hormonale, anti-hormonale, bèta-adrenergische of Substances à effet hormonal, à effet anti-hormonal, à effet
productiestimulerende werking bêta-adrénergique ou à effet stimulateur de production
3.5.1 3.5.1
Anabolica, met LC-MS/MS Anabolisants, par LC-MS/MS
200,00 200,00
3.5.2 3.5.2
Bèta-agonisten, met ELISA Bêta-agonistes, par ELISA
37,20 37,20
3.5.3 3.5.3
Bèta-agonisten, met LC-MS/MS Bêta-agonistes, par LC-MS/MS
150,00 150,00
3.5.4 3.5.4
Corticosteroïden, met LC-MS/MS Corticostéroïdes, par LC-MS/MS
200,00 200,00
3.5.5 3.5.5
Stilbenen, met LC-MS/MS Stilbènes, par LC-MS/MS
200,00 200,00
3.5.6 3.5.6
Thyreostatica, met LC-MS/MS Thyréostatiques, par LC-MS/MS
200,00 200,00
3.5.7 3.5.7
Metabolieten van estradiol, met GC-MS/C/IRMS Métabolites d'estradiol, par GC-MS/C/IRMS
1100,00 1100,00
3.6 3.6
Sedativa, met LC-MS/MS Sédatifs, par LC-MS/MS
200,00 200,00
3.7 3.7
Avermectinen Avermectines
95,00 95,00
3.8 3.8
Coccidiostatica, met LC-MSn Coccidiostatiques, par LC-MSn
3.8.1 3.8.1
Decoquinaat Décoquinate
150,00 150,00
3.8.2 3.8.2
Diclazuril Diclazuril
150,00 150,00
3.8.3 3.8.3
Halofuginone Halofuginone
150,00 150,00
3.8.4 3.8.4
Lasalocid Lasalocide
100,00 100,00
3.8.5 3.8.5
Maduramicine Maduramicine
150,00 150,00
3.8.6 3.8.6
Monensin Monensin
150,00 150,00
3.8.7 3.8.7
Narasine Narasine
150,00 150,00
3.8.8 3.8.8
Nicarbazine Nicarbazine
150,00 150,00
3.8.9 3.8.9
Robenidine Robénidine
150,00 150,00
3.8.10 3.8.10
Salinomycine Salinomycine
150,00 150,00
3.8.11 3.8.11
Semduramycine Semduramycine
150,00 150,00
3.9 3.9
Mycotoxines Mycotoxines
3.9.1 3.9.1
Ochratoxine A Ochratoxine A
125,00 125,00
3.10 3.10
PCB's en dioxines PCB et dioxines
3.10.1 3.10.1
'Dioxine-like' PCB's via bioassay PCB dioxine-like' via bioassay
120,00 120,00
3.10.2 3.10.2
'Non dioxine-like' PCB's PCB non dioxine-like'
120,00 120,00
3.10.3 3.10.3
PCDD/PCDF via bioassay PCDD/PCDF via bioassay
120,00 120,00
3.11 3.11
Pesticiden Pesticides
3.11.1 3.11.1
Bepaling van de residuen van organische chloorverbindingen Détermination des résidus de composés organochlorés
120,00 120,00
3.11.2 3.11.2
Bepaling van de residuen van organische fosforverbindingen Détermination des résidus de composés organophosphorés
173,00 173,00
3.11.3 3.11.3
Pyrethroïden Pyréthroïdes
120,00 120,00
3.11.4 3.11.4
Flumethrin Fluméthrine
195,00 195,00
3.12 3.12
Microbiologie Microbiologie
3.12.1 3.12.1
Detectie van Salmonella spp Recherche de Salmonella spp
30,00 30,00
4 4
Fytopathologie Phytopathologie
4.1 4.1
Detectie van Recherche de
4.1.1 4.1.1
Clavibacter michiganensis sepedonicus Clavibacter michiganensis sepedonicus
69,00 69,00
4.1.2 4.1.2
Erwinia amylovora Erwinia amylovora
104,00 104,00
4.1.3 4.1.3
Ralstonia solanacearum Ralstonia solanacearum
69,00 69,00
5 5
Non-food Non-food
5.1 5.1
Preparaten Préparations
5.1.1 5.1.1
Stoffen met hormonale, anti-hormonale, bèta-adrenergische of Substances à effet hormonal, à effet anti-hormonal, à effet
productiestimulerende werking bêta-adrénergique ou à effet stimulateur de production
5.1.1.1 5.1.1.1
Anabolica Anabolisants
5.1.1.1.1 5.1.1.1.1
screening screening
125,00 125,00
5.1.1.1.2 5.1.1.1.2
bevestiging confirmation
125,00 125,00
5.1.1.2 5.1.1.2
Bèta-agonisten Bêta-agonistes
5.1.1.2.1 5.1.1.2.1
screening screening
125,00 125,00
5.1.1.2.2 5.1.1.2.2
bevestiging confirmation
125,00 125,00
5.1.1.3 5.1.1.3
Corticosteroïden Corticostéroïdes
5.1.1.3.1 5.1.1.3.1
screening screening
125,00 125,00
5.1.1.3.2 5.1.1.3.2
bevestiging confirmation
125,00 125,00
5.1.1.4 5.1.1.4
Thyreostatica Thyréostatiques
5.1.1.4.1 5.1.1.4.1
screening screening
125,00 125,00
5.1.1.4.2 5.1.1.4.2
bevestiging confirmation
125,00 125,00
5.1.1.5 5.1.1.5
Stilbenen Stilbènes
5.1.1.5.1 5.1.1.5.1
screening screening
125,00 125,00
5.1.1.5.2 5.1.1.5.2
bevestiging confirmation
125,00 125,00
5.2 5.2
Contactmaterialen Matériaux en contact
5.2.1 5.2.1
Migratie-analyse van Analyse de la migration de
5.2.1.1 5.2.1.1
4,4-diaminofenylmethaan 4,4-diaminophénylméthane
104,00 104,00
5.2.1.2 5.2.1.2
Aluminium Aluminium
79,00 79,00
5.2.1.3 5.2.1.3
Bisfenol A Bisphénol A
104,00 104,00
5.2.1.4 5.2.1.4
Formaldehyde Formaldéhyde
104,00 104,00
5.2.1.5 5.2.1.5
Melamine Mélamine
104,00 104,00
5.2.1.6 5.2.1.6
Zware metalen, per metaal Métaux lourds, par métal
79,00 79,00
5.3 5.3
Grond Sol
5.3.1 5.3.1
Nematoden Nématodes
5.3.1.1 5.3.1.1
Globodera spp. Globodera spp.
5.3.1.1.1 5.3.1.1.1
per 500 ml par 500 ml
13,50 13,50
5.3.1.1.2 5.3.1.1.2
per 1500 ml par 1500 ml
25,00 25,00
Gezien om te worden gevoegd bij Ons besluit van 20 december 2012 tot Vu pour être annexé à Notre arrêté du 20 décembre 2012 modifiant
wijziging van het koninklijk besluit van 10 november 2005 betreffende l'arrêté royal du 10 novembre 2005 relatif aux rétributions visées à
retributies bepaald bij artikel 5 van de wet van 9 december 2004 l'article 5 de la loi du 9 décembre 2004 portant financement de
houdende de financiering van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen. l'Agence fédérale pour la Sécurité de la Chaîne alimentaire.
ALBERT ALBERT
Van Koningswege : Par le Roi :
De Minister van Landbouw, La Ministre de l'Agriculture,
Mevr. S. LARUELLE Mme S. LARUELLE
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