← Terug naar "Goedkeuring van gidsen Versie 2 van de " Gids voor het ontwikkelen van autocontrolesystemen
bij de productie van voedingsmiddelen in de sectoren: Vleesproducten - Kant en klaar gerechten - Sauzen,
bouillons en soepen - Salades - Natuurdarme voedselketen door het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen goedgekeurd.
Deze (...)"
Goedkeuring van gidsen Versie 2 van de " Gids voor het ontwikkelen van autocontrolesystemen bij de productie van voedingsmiddelen in de sectoren: Vleesproducten - Kant en klaar gerechten - Sauzen, bouillons en soepen - Salades - Natuurdarme voedselketen door het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen goedgekeurd. Deze (...) | Approbation de guides La version 2 du « Guide pour l'implémentation des systèmes d'autocontrôle dans les secteurs de production des denrées alimentaires : Produits de viande - Plats préparés - Sauces, bouillons et soupes - Salades - Boyaux natur 14 novembre 2003 relatif à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité dans l(...) |
---|---|
FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN | AGENCE FEDERALE POUR LA SECURITE DE LA CHAINE ALIMENTAIRE |
Goedkeuring van gidsen | Approbation de guides |
Versie 2 van de " Gids voor het ontwikkelen van autocontrolesystemen | La version 2 du « Guide pour l'implémentation des systèmes |
bij de productie van voedingsmiddelen in de sectoren: Vleesproducten - | d'autocontrôle dans les secteurs de production des denrées |
Kant en klaar gerechten - Sauzen, bouillons en soepen - Salades - | alimentaires : Produits de viande - Plats préparés - Sauces, bouillons |
Natuurdarmen" gedateerd op 07/11/2016 werd op 23/11/2016 krachtens | et soupes - Salades - Boyaux naturels », datée du 07/11/2016, a été |
artikel 9 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende | approuvée le 23/11/2016 par l'Agence fédérale pour la Sécurité de la |
autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de | Chaîne alimentaire en vertu de l'article 9 de l'arrêté royal du |
14 novembre 2003 relatif à l'autocontrôle, à la notification | |
voedselketen door het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de | obligatoire et à la traçabilité dans la chaîne alimentaire. Ce guide |
Voedselketen goedgekeurd. Deze gids kan bekomen worden bij : | peut être obtenu auprès de : |
FENAVIAN vzw | FENAVIAN asbl |
Wetenschapsstraat 14 - 1040 Brussel, | Rue de la Science 14 - 1040 Bruxelles |
Tel: 02 550 17 58 | Tel : 02/550 17 58 |
info@fenavian.be | info@fenavian.be |
Krachtens artikel 9 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 | En vertu de l'article 9 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif |
betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de | à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité |
voedselketen, wordt de goedkeuring van 6/09/2007 (Belgisch Staatsblad | dans la chaîne alimentaire, l'approbation du 6/09/2007 (Moniteur belge |
1/10/2007) door het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de | 1/10/2007) par l'Agence fédérale pour la Sécurité de la Chaîne |
Voedselketen van de versie 1 van de "Gids voor het ontwikkelen van | alimentaire de la version 1 du « Guide pour l'implémentation des |
autocontrolesystemen bij de productie van voedingsmiddelen in de | systèmes d'autocontrôle dans les secteurs de production des denrées |
sectoren: Vleesproducten - Kant en klaar gerechten - Salades - | alimentaires: Produits de viande - Plats préparés - Salades - Boyaux |
Natuurdarmen" gedateerd op 01-08-07, 3 maanden na de datum van | naturels », datée du 01-08-07, est suspendue 3 mois après la date de |
publicatie in het Belgisch Staatsblad van dit bericht opgeschort. | publication dans le Moniteur belge du présent avis. |