← Terug naar "Goedkeuring van gidsen Versie 2 van de " Gids voor het ontwikkelen van autocontrolesystemen
bij de productie van voedingsmiddelen in de sectoren: Vleesproducten - Kant en klaar gerechten - Sauzen,
bouillons en soepen - Salades - Natuurdarme voedselketen door het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen goedgekeurd.
Deze (...)"
| Goedkeuring van gidsen Versie 2 van de " Gids voor het ontwikkelen van autocontrolesystemen bij de productie van voedingsmiddelen in de sectoren: Vleesproducten - Kant en klaar gerechten - Sauzen, bouillons en soepen - Salades - Natuurdarme voedselketen door het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen goedgekeurd. Deze (...) | Approbation de guides La version 2 du « Guide pour l'implémentation des systèmes d'autocontrôle dans les secteurs de production des denrées alimentaires : Produits de viande - Plats préparés - Sauces, bouillons et soupes - Salades - Boyaux natur 14 novembre 2003 relatif à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité dans l(...) |
|---|---|
| FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN | AGENCE FEDERALE POUR LA SECURITE DE LA CHAINE ALIMENTAIRE |
| Goedkeuring van gidsen | Approbation de guides |
| Versie 2 van de " Gids voor het ontwikkelen van autocontrolesystemen | La version 2 du « Guide pour l'implémentation des systèmes |
| bij de productie van voedingsmiddelen in de sectoren: Vleesproducten - | d'autocontrôle dans les secteurs de production des denrées |
| Kant en klaar gerechten - Sauzen, bouillons en soepen - Salades - | alimentaires : Produits de viande - Plats préparés - Sauces, bouillons |
| Natuurdarmen" gedateerd op 07/11/2016 werd op 23/11/2016 krachtens | et soupes - Salades - Boyaux naturels », datée du 07/11/2016, a été |
| artikel 9 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende | approuvée le 23/11/2016 par l'Agence fédérale pour la Sécurité de la |
| autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de | Chaîne alimentaire en vertu de l'article 9 de l'arrêté royal du |
| 14 novembre 2003 relatif à l'autocontrôle, à la notification | |
| voedselketen door het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de | obligatoire et à la traçabilité dans la chaîne alimentaire. Ce guide |
| Voedselketen goedgekeurd. Deze gids kan bekomen worden bij : | peut être obtenu auprès de : |
| FENAVIAN vzw | FENAVIAN asbl |
| Wetenschapsstraat 14 - 1040 Brussel, | Rue de la Science 14 - 1040 Bruxelles |
| Tel: 02 550 17 58 | Tel : 02/550 17 58 |
| info@fenavian.be | info@fenavian.be |
| Krachtens artikel 9 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 | En vertu de l'article 9 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif |
| betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de | à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité |
| voedselketen, wordt de goedkeuring van 6/09/2007 (Belgisch Staatsblad | dans la chaîne alimentaire, l'approbation du 6/09/2007 (Moniteur belge |
| 1/10/2007) door het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de | 1/10/2007) par l'Agence fédérale pour la Sécurité de la Chaîne |
| Voedselketen van de versie 1 van de "Gids voor het ontwikkelen van | alimentaire de la version 1 du « Guide pour l'implémentation des |
| autocontrolesystemen bij de productie van voedingsmiddelen in de | systèmes d'autocontrôle dans les secteurs de production des denrées |
| sectoren: Vleesproducten - Kant en klaar gerechten - Salades - | alimentaires: Produits de viande - Plats préparés - Salades - Boyaux |
| Natuurdarmen" gedateerd op 01-08-07, 3 maanden na de datum van | naturels », datée du 01-08-07, est suspendue 3 mois après la date de |
| publicatie in het Belgisch Staatsblad van dit bericht opgeschort. | publication dans le Moniteur belge du présent avis. |