Etaamb.openjustice.be
Document
gepubliceerd op 25 oktober 2007

Instituut ter Bevordering van het Wetenschappelijk Onderzoek en de Innovatie van Brussel Toelatingen tot de stage. - Benoemingen Met het besluit van 12 juni 2007 van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering wordt de heer Sebastian Serrano Met het besluit van 19 juli 2007 van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering wordt Mevr. Sophie D(...)

bron
ministerie van het brussels hoofdstedelijk gewest
numac
2007031450
pub.
25/10/2007
prom.
--
staatsblad
http://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.(...)
Document Qrcode

MINISTERIE VAN HET BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST


Instituut ter Bevordering van het Wetenschappelijk Onderzoek en de Innovatie van Brussel Toelatingen tot de stage. - Benoemingen Met het besluit van 12 juni 2007 van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering wordt de heer Sebastian Serrano Gimenez toegelaten tot de stage vanaf 16 april 2007 voor een duur van 12 maanden in de hoedanigheid van ingenieur op de Franstalige taalrol van het Instituut ter Bevordering van het Wetenschappelijk Onderzoek en de Innovatie van Brussel.

Met het besluit van 19 juli 2007 van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering wordt Mevr. Sophie Deprez toegelaten tot de stage vanaf 1 juni 2007 voor een duur van 12 maanden in de hoedanigheid van attaché op de Nederlandstalige taalrol van het Instituut ter Bevordering van het Wetenschappelijk Onderzoek en de Innovatie van Brussel.

Met het ministerieel besluit van 9 oktober 2007 van de Minister van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest belast met Wetenschappelijk Onderzoek wordt de heer Montserrate Pascual Roca definitief benoemd vanaf 1 april 2007 in de hoedanigheid van adjunct op de Franstalige taalrol van het Instituut ter Bevordering van het Wetenschappelijk Onderzoek en de Innovatie van Brussel.

Met het ministerieel besluit van 9 oktober 2007 van de Minister van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest belast met Wetenschappelijk Onderzoek wordt Mevr. Belinda Berasaluce-Uribarri definitief benoemd vanaf 1 april 2007 in de hoedanigheid van adjunct op de Franstalige taalrol van het Instituut ter Bevordering van het Wetenschappelijk Onderzoek en de Innovatie van Brussel.

Met het ministerieel besluit van 9 oktober 2007 van de Minister van het Brusselse Hoofdstedelijk Gewest belast met Wetenschappelijk Onderzoek wordt Mevr. Mélanie Ooghe definitief benoemd vanaf 1 april 2007 in de hoedanigheid van adjunct op de Franstalige taalrol van het Instituut ter Bevordering van het Wetenschappelijk Onderzoek en de Innovatie van Brussel.

Met het besluit van 19 januari 2007 van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering wordt de heer Bernard Lanneau via vrijwillige intraregionale mobiliteit definitief overgeplaatst naar het Instituut ter bevordering van het Wetenschappelijk Onderzoek en de Innovatie van Brussel, en wordt hij vanaf 1 december 2006 van rechtswege benoemd in de hoedanigheid van assistent op de Franstalige taalrol van het Instituut ter Bevordering van het Wetenschappelijk Onderzoek en de Innovatie van Brussel.

^