Etaamb.openjustice.be
Besluit Van De Brusselse Hoofdstedelijke Regering
gepubliceerd op 03 september 1997

Bijzonder Bestemmingsplannen. Goedkeuring ANDERLECHT. Bij besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 12 juni 1997 wordt goedkeuring gehecht aan het B.B.P. « Neerpede Dorp » van de gemeente Anderlecht Dit bijzonder bestemmingsplan beoogt de gedeeltelijke wijziging van het bij koninklijk besluit van (...)

bron
ministerie van het brussels hoofdstedelijk gewest
numac
1997031272
pub.
03/09/1997
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body(...)
Document Qrcode

MINISTERIE VAN HET BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST


Bijzonder Bestemmingsplannen. Goedkeuring ANDERLECHT. Bij besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 12 juni 1997 wordt goedkeuring gehecht aan het B.B.P. « Neerpede Dorp » van de gemeente Anderlecht (begrensd door de Luizenmolenlaan, de Neerpedestraat en de Haasstraat) bestaande uit een liggingsplan, een plan van de bestaande rechtstoestand, een plan van de bestaande feitelijke toestand, een schema van de bestemmingen alsook de verslagen en nota's betreffende dit basisdossier.

Dit bijzonder bestemmingsplan beoogt de gedeeltelijke wijziging van het bij koninklijk besluit van 29 maart 1974 goedgekeurd bijzonder bestemmingsplan « Landelijke Zone ».

KOEKELBERG. Bij besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 3 juli 1997 wordt goedkeuring gehecht aan het B.B.P. « Wijk van het Gemeentehuis » van de gemeente Koekelberg (begrensd door de Sint-Annakerk- en de Ganshorenstraat, de spoorweg, de Herkoliers- en de Van Bergenstraat alsook door het Van Huffelplein) bestaande uit een liggingsplan, een plan van de bestaande rechtstoestand, een plan van de bestaande feitelijke toestand, een schema van de bestemmingen evenals de geschreven voorschriften en het effectenverslag.

SINT-JOOST-TEN-NODE. Een besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 5 juni 1997 keurt het B.B.P. goed van de « Wijk van het Queteletplein » van de gemeente Sint-Joost-ten-Node (begrensd door de Middaglijnstraat, de Grensstraat, de Uniestraat, de Warmoesstraat, de Bériotstraat en het Henri Frickplantsoen) bestaande uit een plan van de bestaande toestand, een bestemmingsplan en een bundel met stedenbouwkundige voorschriften tot wijziging van het bijzonder bestemmingsplan nr. 25 goedgekeurd bij koninklijk besluit van 8 oktober 1968.

^